Правила поведінки на воді

    В Україні склалася вкрай складна ситуація з травмуванням та загибеллю людей на воді. Через порушення правил поведінки на водних об'єктах кожного року гине що найменше десятка людей.  

Відбулося 65 засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради

   03.06.2020 року відбулося 65 засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради. На зібранні було розглянуто питання про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на друге півріччя 2020 року, про затвердження планів роботи в. о. старост, структурних підрозділів виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на друге півріччя 2020 року та інші. Всього розглянуто 35 питань порядку денного.

Запустили послугу ID-14

      Міністерство цифрової трансформації України інформує, що в рамках впровадження експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини, запровадженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року №691, з 28 травня 2020 року у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, центрах надання адміністративних послуг та відділах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» ДП «Документ» особі віком від 14 до 18 років буде доступна офлайн послуга оформлення  і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб  - платників податків (послуга ID-14).

Встановлення графіку зустрічей: як усунути перешкоди в спілкуванні з дитиною

   До Брусилівського бюро правової допомоги звернувся Валерій Дмитренко (ім’я та прізвище змінені з етичних міркувань, - прим. автора). Чоловіка цікавило питання, які існують шляхи усунення перешкод у спілкуванні з дитиною. Правову консультацію надав фахівець Брусилівського бюро правової допомоги Ободзінський Ю.А.

Міжнародний день захисту дітей!

             Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Не допустити корупції

    Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.