Брожка в стилі "бохо"

Брожка в стилі "бохо"

   Гурток креативного рукоділля "Творчі витребеньки. Шила та порола" Брусилівського селищного Будинку культури сьогодні демонструє прикрасу, а саме брожку в стилі "бохо". Народжений в просторих степах Богемії, запозичений у циган, стиль бохо став улюбленим в багатьох народів - він дозволяє збирати в один образ несумісні речі. З'явився модний стиль на початку 21 століття. Це своєрідне співвідношення етнографічних елементів в одязі, використання ідей хіппі, вінтажу і мілітарі, але все в розумних межах, виважено і продумано. В результаті виходить неповторний образ, запам' ятовуючий і яскравий.

 «Соціальне таксі» поліпшує якість життя

 «Соціальне таксі» поліпшує якість життя

        Адресність, наближення соціальних послуг до жителів населених пунктів  є пріоритетом в діяльності Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради. Це, передусім, потребує врахування індивідуальних потреб вразливих категорій громадян- осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, людей похилого віку, ветеранів війни та праці, сімей з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах.

Здобутки і перемоги Брусилівської дитячої музичної школи

Здобутки і перемоги Брусилівської дитячої музичної школи

   Важлива роль у сучасних державотворчих процесах належить мистецькій освіті як специфічній освітній галузі. Саме через неї реалізуються актуальні завдання збереження духовної спадщини народу, формується естетична культура особистості.

Відбулося 77 засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради

Відбулося 77 засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради

   7 жовтня відбулося 77 засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради сьомого скликання. На засіданні було розглянуто наступні питання: про роботу відділу фінансів, планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради за звітний період 2019-2020 року, про роботу опікунської ради при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2019-2020 року, про затвердження звіту про стан готовності комунальних підприємств, установ, закладів Брусилівської селищної ради до опалювального сезону 2020-2021 років та інші. Всього розглянуто 30 питань.

Відбулася 50 сесія Брусилівської селищної ради

Відбулася 50 сесія Брусилівської селищної ради

  7 жовтня 2020 року відбулася 50 сесія Брусилівської селищної ради. На сесії розглянуто наступні питання: про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги із централізованого водопостачання комунальним підприємствам Брусилівської селищної ради на 2021-2022 роки та Порядку проведення розрахунків , обліку та відшкодування різниці в тарифах, про внесення змін до переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Брусилівської селищної ради та затвердження його в новій редакції, про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності Брусилівської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна та інші. Всього розглянуто 54 питання.

Інструкція для учасників акції «Твоя енергонезалежність»

Інструкція для учасників акції «Твоя енергонезалежність»

    Учасники акції «Твоя енергонезалежність» протягом опалювального сезону користуватимуться закупленим за акційними цінами газом та сплачуватимуть лише за його доставку. Що далі робити клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут», які подбали про свою енергонезалежність?

Вистава для дітей

Вистава для дітей

     Завдяки Брусилівській селищній раді,  в особі Брусилівського селищного голови Володимира Васильовича Габенця 50 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування мали змогу відвідати неймовірно яскраву виставу  01.10.2020 року, 03.10.2020 року, 04.10.2020 року у Цирку «FEMILY», який знаходився біля селищного будинку культури, дітей розважали веселі клоуни, фокусники, повітряні гімнасти та на дітей чекало багато різних сюрпризів.