ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ДО УВАГИ ГРОМАД ЖИТОМИРЩИНИ! ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАВЧАННЯ У ШКОЛІ ПРОЄКТНОГО МЕНЕДЖЕМЕНТУ

           Міжнародний республіканський інститут запускає Школу проєктного менеджменту для представників місцевого самоврядування, щоб допомогти реалізувати проєкти по відбудові громад.

Арт-виставка мистецької школи

   В актовій залі Брусилівської мистецької школи з 26 грудня по 29 грудня учні класу «Образотворче мистецтво» презентували свої художні витвори мистецтв в різних техніках. В експозиції було представлено понад 50 –ти неймовірно щирих, творчих робіт з рисунку та живопису на різноманітну тематику, виконані графічними матеріалами, гуашевими, акварельними та акриловими фарбами. Кожна робота репрезентована на виставці неповторна за своїм задумом, композиційним вирішенням, колористичною гамою.

Різдвяне свято з подарунками

     2 січня спецавтомобілем служби з перевезення КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради 10 дітей з Брусилівської селищної територіальної громади були доставлені до м.Макарів, де  мали змогу бути присутнім на різдвяному святі. Його організували та провели для дітей «ЛюбовНеМаєкордонів» ГО «Салим». Діти взяти участь у різноманітних квестах та  цікавих іграх, подивились чудову лялькову виставу «Різдвяна подорож», отримали новорічні подарунки.

Зимові візерунки

     Справжнє свято мистецтв, музики та гармонії відбулось напередодні Новорічних та Різдвяних свят в Брусилівській мистецькій школі. У концертній програмі учні та викладачі школи демонстрували свою виконавську майстерність. Для когось із учнів-це був перший серйозний виступ, а для когось-ще одна сходинка до вершин виконавської майстерності. Найбільше хвилювались батьки учнів , адже незважаючи на складну ситуацію, в якій знаходиться наша країна, учні мистецької школи здобувають нових мистецьких вершин. На концерті викладачі та юні виконавці надали виступу незабутню, зимову, казкову, чарівну атмосферу. Всі були вражені майстерною грою учнів , а також залишились в захваті від виступу хореографічного колективу «Мрійчики», які своїм неперевершеним виступом підтримали переможний дух і ще раз довели , що наша нація нездоланна і ПЕРЕМОГА за нами!

До уваги жителів Житомирщини

   До уваги жителів Житомирщини: на новорічні свята в області діє заборона на використання будь-якої піротехніки.

РОЗВИВАЄМО ТУРИЗМ У БРУСИЛОВІ

         Туризм – це прекрасний вид спорту, захоплюючий, різноманітний та багатий на емоції. У Брусилівській дитячій юнацькій спортивній школі функціонує секція зі спортивного туризму, де школярі мають змогу займатися даним видом спорту.

ПЛАНШЕТИ ДЛЯ ДІТЕЙ

         Як приємно знати, що наші діти потрібні державі, що хтось турбується про їх майбутнє і підтримує в такий складний для всіх нас час.

СЕМІНАР ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

       27 грудня у Брусилівському селищному Будинку культури відбувся семінар керівників клубних установ громади. На зібранні обговорено питання створення "Алеї Слави", онлайн-проєкт різдвяних вітань від старостинських округів. Проаналізовано подання річної звітності та інші питання.