Зустріч з внутрішньо переміщеними особами

  30 листопада 2022 року в Хабі ВПО на базі Брусилівської центральної універсальної публічної бібліотеки ім. Г.М. Ткаченка відбулася зустріч представників громади із внутрішньо переміщеними особами, на якій висвітлювались теми культури і побуту Брусилівщини, роботи сімейних лікарів та спеціалістів центру зайнятості з даною категорією населення. На зібранні були присутні 22 сім’ї внутрішньо переміщених осіб з дітьми, людей похилого віку та особи з інвалідністю.

ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ З ДОТРИМАННЯМ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ У РАЗІ ВИМКНЕННЯ СВІТЛА

     На сьогоднішній день на території України введені віялові відключення систем електропостачання, що може суттєво вплинути на безпечність та якість харчових продуктів в процесі їх виробництва, обігу, зберігання та/або реалізації.

Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок

  25 листопада 2022 року – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. В останні роки, під час проведення акції використовується помаранчевий колір,  як символ світлого майбутнього, вільного від насильства щодо жінок та дівчат. Працівники КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради також долучилися до даної акції. 

ПРОЕКТ ЮНІСЕФ

23 листопада 2022 року 9 фахівців із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ за підтримки голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія БУНЕЧКО отримали від ГО «Неурядова організація «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» непродовольчу гуманітарну допомогу для унікальних беніфенціарів – сімей з дітьми, які постраждали від збройного конфлікту в Україні.

Шановна громадо, керівники підприємств різних форм власності!

       Кожен житель громади зобов’язаний дотримуватися затверджених рішенням восьмої сесії восьмого скликання Брусилівської  селищної  ради  від 21. 04. 2021 року № 278 “Правил благоустрою  території населених  пунктів Брусилівської селищної територіальної громади».

Семінар працівників культури

  Сьогодні, 25 листопада, у Брусилівському селищному Будинку культури відбувся семінар працівників культури  громади. На зібранні було розглянуто наступні питання: організації акції «Зі Cвятим Миколаєм Перемогу наближаємо», організація  збору гуманітарної допомоги для жителів деокупованого Херсону, підготовка до звітів та інші питання.

Українські свята у ЗДО "Віночок"

  Брусилівський заклад дошкільної освіти «Віночок» - це заклад, де завжди шанують звичаї й традиційно проводять національні українські свята. Святкові заходи «Україна – це ми» та «Україна - єдина країна» пройшли у затишному колі дітей старших груп.