Знай свої права: кредити

Трапляються випадки, коли людина оформлює кредит, а потім життєві обставини змінюються – і потреба в кредитних коштах відпадає. У такому разі можна відмовитися від кредиту.

ЗА ТИЖДЕНЬ СТАРТУЮТЬ АУКЦІОНИ З ПРИВАТИЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА НА ЖИТОМИРЩИНІ

Фонд державного майна України та його регіональні підрозділи продовжують роботу щодо посилення курсу на приватизацію об’єктів державного майна з метою ефективного залучення інвестицій та збільшення бюджету країни, що посилює економічну безпеку України в цей нелегкий час.

Державна стратегія забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року.

    Для реалізації Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року важливо підвищувати рівень правової обізнаності населення щодо різних форм і проявів дискримінації, домашнього насильства та насильства за ознакою статі, наявних механізмів захисту від дискримінації та насильства.

Відвідування внутрішньо переміщених осіб

   06 жовтня працівниками відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради спільно з працівниками служби соціальної роботи  КУ «ЦНСП» Брусилівської селищної ради було відвідано внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Брусилівської селищної територіальної громади для виявлення потреб зазначених осіб.

ВСЕ ПРО ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ У 2022 РОЦІ

  Програму житлових субсидій було започатковано у 1995 році рішенням Уряду України для допомоги вразливим категоріям населення в оплаті житлово-комунальних послуг, Вже більше двадцяти п’яти років ця програма залишається головним механізмом соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. Вона постійно вдосконалюється у відповідь на виклики сучасності. Програма житлових субсидій набуває особливої актуальності сьогодні, – в період війни з російською федерацією.

Соціальна програма «Прихисток»

       04 жовтня відділом соціального захисту населення Брусилівської селищної ради було взято участь у відео форматі на платформі «YouTube» у роз’ясненнях Мінрегіону для посадових осіб, які займаються реалізацією соціальної програми «Прихисток».