НАРАДА ПО ОФОРМЛЕННЮ ДОКУМЕНТІВ ЩОДО УПОРЯДКУВАННЯ АДРЕС АДМІНІСТРАТОРАМИ ВІДДІЛУ ЦНАП

      09 грудня у залі приміщення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної відбулася нарада з працівниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради з питань оформлення документів щодо упорядкування адрес адміністраторами відділу «ЦНАП» селищної ради в населених пунктах громади та по іншим питанням службової діяльності відділу.

14 грудня в Україні відзначається День ліквідатора

  14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, також відомий як День ліквідатора. 14 грудня 1986 року - день, коли було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. А в листопаді 2006 року указом президента України в цю дату було засновано День вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.В цей день ми вшановуємо героїв, які, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, зберегли нам майбутнє.    Майже мільйон людей рятували Україну і світ від ядерної катастрофи на ЧАЕС, близько 60 тисяч з них – загинули. Сьогодні, в цей складний для України час, біля памятного знаку  «Жертвам Чорнобильської трагедії» в Брусилові традиційно зібралися учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, щоб вшанувати пам'ять побратимів, які пішли з життя впродовж цих 36 років, поділитися спогадами про пережиті роки і  обговорити події важкі події сьогодення.

З В І Т про роботу загального відділу Брусилівської селищної ради за звітний період 2021-2022 року

 Керуючись ст.ст. 52-54, 59, ч.1. ст. 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на ІІ півріччя 2022 року, затвердженого рішенням виконавчого комітету селищної ради від 01.06.2022 №899, Положення про загальний відділ Брусилівської селищної ради, затвердженого рішенням третьої сесії селищної ради восьмого скликання від 09.12.2020 №33 загальний відділ Брусилівської селищної ради працює відповідно до посадових інструкцій затверджених розпорядженням селищного голови від 02.02.2021 №20 «Про затвердження посадових Інструкцій працівників загального відділу Брусилівської селищної ради».

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

  Відповідно до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року №332 Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій (далі – Мінреінтеграції) видано Наказ від 25 квітня 2022 року «Про затвердження Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення  воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)» (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0453-22#top).

ТУРНІР ПО ВОЛЕЙБОЛУ ДЛЯ ДІВЧАТ

  З метою пропаганди здорового, активного способу життя, популяризації волейболу серед учнів  закладів загальної середньої освіти на базі Брусилівського ліцею імені Г.О. Готовчиця  було проведено закритий турнір з волейболу серед дівчат.

Гуманітарна допомога від  Червоного Хреста

    Чергову гуманітарну допомогу від  Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України отримала Брусилівська селищної ради 05 грудня  2022 року.

Міжнародний день прав людини

  10 грудня у світі відзначають Міжнародний день прав людини, який було засновано 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. 

День української хустки

         Cпоконвіків українська хустина була одним з найважливіших елементів народного вбрання та невід’ємною частиною української культури. Їх передавали у спадок за жіночою лінією і оберігали, адже це була сімейна реліквія. І вже третій рік поспіль 7 грудня українці традиційно відзначають Всесвітній День української хустки.