Громади Житомирщини віднині не можуть напряму фінансово допомагати іншим громадам

  Таке обмеження для перерахування коштів на відбудову постраждалих територій напряму між громадами міститься у Постанові Кабміну від 27.09.22 №1083 “Про внесення зміни до пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 252”.   Ця Постанова зобов’язує громади погоджувати з Міністерством фінансів України всі свої рішення про надання фінансової допомоги іншим селам, селищам, містечкам та містам.

«Прихисток» оновлюється: з 1 жовтня Уряд розширює можливості розселення ВПО

   30 вересня 2022 року на своєму засіданні Уряд схвалив постанову, згідно з якою з 1 жовтня збільшується розмір компенсації людям, які надали тимчасове житло внутрішнім переселенцям у межах програми «Прихисток».

І знову наші волонтери!!!

   Завдяки Волонтерському штабу Житомира, навчальні заклади на території Брусисилівської селищної територіальної громади отримали допомогу у вигляді засобів гігієни: рідке мило, серветки вологі та дезинфектори.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ В ЯСТРУБЕНЦІ

  30 вересня у Яструбеньківському Будинку культури відбувся благодійний концерт за участю народного вокального гурту "Дзвін" Приворотського сільського Будинку культури.

30 вересня відзначається день усиновлення

  Щороку 30 вересня відзначається день усиновлення. Це важливий та відповідальний крок, який потребує великої та духовної сили, віри, надії та мудрості. Не випадково, що саме цей день збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.