ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ЗА КОРИСТУВАННЯ ПОЛІСЬКИМИ ЛІСАМИ, ВОДОЮ І НАДРАМИ ДО БЮДЖЕТІВ НАДІЙШЛО 457,3 МЛН ГРН

  За 2022 рік 198,4 млн грн податків за користування природними ресурсами поповнили місцеві бюджети Житомирщини та майже 258,9 млн грн надійшло в державний бюджет України. Про це повідомляє ГУ ДПС у Житомирській області.

Відбулася сесія селищної ради

  18 січня 2023 року під головуванням Брусилівського  селищного голови Володимира Габенця відбулася чергова 36 сесія Брусилівської  селищної ради восьмого скликання.    У роботі сесії взяли участь 22 депутати із 26 обраних, а також секретар ради, заступники селищного голови та керівники виконавчих органів ради.

 АТЕРОСКЛЕРОЗ:  СТЕРЕЖІТЬСЯ   БЛЯШОК!

Атеросклероз часто називають  хворобою любителів надмірностей. Вона характеризується утворенням жирових бляшок на стінках артерій. А це найчастіше трапляється в людей, які віддають перевагу смачнішій їжі, міцнішому алкоголю, та ще  й  цигарці «на закуску».

УРОЛІТІАЗ:  ПОМЕНШЕ СОЛІ,  ПОБІЛЬШЕ  РІДИНИ

Однією  з найпоширеніших недуг  у сучасному світі є  сечокам'яна хвороба (СКХ)  або уролітіаз -- утворення різних твердих тіл у сечовому міхурі, нирках і сечоводі. При цьому з року в рік кількість тих, хто страждає на цю недугу, дедалі збільшується.