Шановні жителі та гості Брусилівщини!

Вітаємо ВАС з НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!



  Бажаємо щоб  Різдвяна  зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

  Бажаємо Вам і Вашим родинам бути здоровими і щасливими, багатими і веселими, життєрадісними і усміхненими. Щоб у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Хай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та БОЖИМ БЛАГОСЛОВІННЯМ, а очі світяться щастям.

 Користуючись нагодою, хочемо подякувати всім, хто був з нами непростий  2022 рік. Хто підтримував та допомагав реалізовувати наші творчі задуми.
Ми щиро вдячні всім учасникам творчих колективів та окремим виконавцям.

  Особливо дякуємо всім волонтерам. Це подяка всім небайдужим землякам. Це подяка за щоденну працю наших дівчат, які готують смаколики. Це подяка за кожну сплетену сітку, за кожну зернину з якої змололи муку, за кожну баночку з начинкою, за смачне сало та інші продукти. Це подяка кожній людині, яка вклала часточку своєї душі, щоб наблизити ПЕРЕМОГУ!

  Хай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам ДОБРО, ЩАСТЯ і ДОСТАТОК!!! А ГОЛОВНЕ, МИРУ НАМ УСІМ!!!



З повагою, працівники культури Брусилівщини