ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: 25 ЛИСТОПАДА – ОНЛАЙН-ОБГОВОРЕННЯ «ПАРТНЕРСТВО МІЖ ГРОМАДСЬКІСТЮ І ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПІСЛЯ 24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ»

  25 листопада Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» запрошує представників організацій громадянського суспільства, ініціативних груп та активних громадян партнерських громад Проєкту у Волинській, Львівській та Полтавській областях на зустріч-обговорення «Партнерство між громадськістю і органами місцевого самоврядування після 24 лютого 2022 року».

Відбулася психологічна консультація для всіх бажаючих

  14 листопада 2022 року у приміщенні бібліотеки Брусилівської селищної ради для реалізації проєктів Громадських Організацій «Неурядова організація «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» та «КримSOS» за підтримки КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради відбулася психологічна консультація для всіх бажаючих на тему «Як підвищувати свою життєстійкість під час війни», яку проводив тренер, практикуючий сімейний психотерапевт Михайло ГОРОДОК.

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: 15 ЛИСТОПАДА – ІНФОСЕСІЯ ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ПАРТНЕРІВ РІЧНОЇ ГРАНТОВОЇ ПРОГРАМИ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

   15 листопада о 15:00 відбудеться інфосесія для потенційних партнерів річного програмного запиту Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» для отримання концепцій грантових проєктів, а потім повних заявок від потенційних партнерів для здійснення заходів щодо посилення підзвітності місцевого самоврядування в Україні, адвокації та децентралізації.

У рідному домі чужої біди не буває! Зараз ми усі складаємо тест на людяність

   Через повномасштабну війну в Україні багато людей були вимушені залишити свої домівки та змінити місце проживання. Внутрішньо переміщені особи з’явилися в багатьох громадах нашої держави. Не стала винятком і Брусилівщина.