В актовій залі Брусилівської мистецької школи з 26 грудня по 29 грудня учні класу «Образотворче мистецтво» презентували свої художні витвори мистецтв в різних техніках. В експозиції було представлено понад 50 –ти неймовірно щирих, творчих робіт з рисунку та живопису на різноманітну тематику, виконані графічними матеріалами, гуашевими, акварельними та акриловими фарбами. Кожна робота репрезентована на виставці неповторна за своїм задумом, композиційним вирішенням, колористичною гамою.

    На відкриття арт-виставки завітали найдорожчі глядачі - батьки, бабусі з дідусями наших юних початківці-художників, які  вразили рідних креативністю та недитячим професійним виконанням, адже мистецький простір нашої школи допомагає їм опановувати закони композиції та рисунку під пильним оком викладача з рисунку та композиції -Мединської Ольги Анатоліївни та вчаться гармонії живопису під керівництвом викладача з живопису- Курдиш Світлани Іванівни.

      Автори презентованих  робіт – діти  різного віку, у яких – свій стиль, своє світобачення, свої погляди. Та усіх їх об’єднує бажання жити в Україні, де пануватиме мир, свобода та спокій. Не дивлячись на те, у яких умовах доводиться жити українським дітям, вони все одно продовжують займатися творчістю. Автори  малюнків  зазначають, що творчість  лікує від туги, смутку, допомагає  загоювати  рани та відволікає від нашого буремного сьогодення. Сьогодні  наші  діти  більш за все хочуть миру та перемоги для нашої країни. Тому вони із великим задоволенням та натхненням виконували малюнки  та охоче  ділилися  своїми  уявленнями  про велич і красу України. У своїх роботах наші юні художники висловили свою любов, повагу та шану до Батьківщини.

      Широ дякую учням, відвідувачам  художньої арт - виставки і  всім тим, хто був причетний до організації проведення заходу.

      Ви найкращі!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису