Психологічна підтримка під час війни «САМОДОПОМОГА У СТРЕСІ»

  Хочеш допомагати іншим, – допоможи спершу собі. Це як у літаку: мати спочатку одягає кисневу маску на себе, а потім на дитину. Попіклуйся про себе, щоб могти принести користь своїм рідним і своїй державі!

#ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ПОНАД 200 ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ НАДХОДЖЕННЯ ДО БЮДЖЕТУ ЖИТОМИРЩИНИ

  Харчова та переробна промисловість Житомирської області має різносторонні вектори розвитку. Це важлива складова агропромислового комплексу, представлена хлібопекарськими, молокопереробними, м’ясопереробними, кондитерськими, цукровими, борошномельними та іншими підприємствами, загальною кількістю понад 200 суб’єктів різних форм господарювання. Продукти з Житомирщини цінуються в усьому світі, значна їх частина експортується.

МЕНІНГІТ У ДІТЕЙ:  ПРИЧНИИ, СИМПТОМИ, ПРОФІЛАКТИКА 

    Менінгіт - важке запальне ураження оболонок головного і спинного мозку, яке здебільшого спричиняється бактеріальними та вірусними інфекціями. Менінгіт можна сплутати зі звичайною застудою. Причиною захворювання стає будь-яка вірусна інфекція. Менінгіт виникає як самостійне захворювання або як ускладнення іншого. Захворіти на нього можна в будь-якому віці. Найчастіше хвороба характеризується раптовим і несподіваним початком.

Концерт для дітей військовослужбовців

  24 січня в Брусилівському селищному Будинку культури відбувся святковий концерт для дітей військовослужбовців, загиблих під час збройної агресії російської федерації і тих захисників, хто зі зброєю в руках боронить нашу країну та щодня ризикує найдорожчим – своїм життям.

День Соборності України в Покришівському закладі дошкільної освіти

     День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

Головне управління ДПС у Житомирській області інформує, що з 01 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році. До 01 травня 2023 року громадяни та фізичні особи, які провадять нез

Головне управління ДПС у Житомирській області інформує,  що з 01 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році.

Підсумки онлайн-проєкту на кращі різдвяні вітання від старостинських округів Брусилівської селищної ради

 Ось і завершились новорічно-різдвяні свята, які українці провели в непростих умовах повномасштабної війни. Ми пережили багато гірких новин, і тільки віра в нашу ПЕРЕМОГУ допомагає нам не опускати руки, а продовжувати свій Культурний фронт.

У ЖИТОМИРІ ПРОВЕЛИ ОБЛАСНИЙ ТРЕНІНГ «ФАХІВЕЦЬ З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ»

 З 17 по 19 січня Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА/ОВА спільно з громадською організацією “Молодіжний інтеграційний центр” проведено обласний тренінг для спеціалістів, які відповідають за реалізацію національно-патріотичного виховання в органах місцевого самоврядування “Фахівець з національно-патріотичного виховання”.