ЩО  ТРЕБА  ЗНАТИ  ПРО  ЕНЦЕФАЛІТ?

   22 лютого відзначається Всесвітній день енцефаліту (World Encephalitis Day).  Започатковано його у 2013 році, основною метою є  привернення  уваги до проблем пацієнтів, які хворіють на енцефаліт.

ЯК ПОДОЛАТИ ЗИМОВУ СОНЛИВІСТЬ?

У зимовий період від 30 до 90 % людей скаржаться на підвищену сонливість та млявість - від яких не рятує навіть довгий нічний відпочинок. Багато хто також відчуває пригнічений настрій, дратівливість, зниження працездатності.

Мова – це сила нації

  Рідна мова – це та, яку ми чуємо, якою володіємо з дитинства, мова тихих матусиних колискових і захопливих бабусиних розповідей, цікавих дитячих ігор. Це та мова, якою ми вимовляємо перші, найголовніші в житті слова.

Обгрунтування  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Бензину А-95 ДК 021:2015:09130000-9 - нафта і дистиляти

 Обгрунтування  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Бензину А-95 ДК 021:2015:09130000-9 - Нафта і дистиляти.

УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 20 лютого 2023 року № 11.1.3-21/3631 надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 08 лютого 2023 року № 2023.0925, стосовно виявлення неавторизованої речовини диметоат у лаймах, що експортувались з Бразилії (експортер: Brasfresh Importacao E Exportacao LTDA, Brazil; оптовик: Anaco Greeve International, Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «ТС ПЛЮС», вул. Краснова, 24, м. Київ).

«ГВАРДІЯ НАСТУПУ»: ЯК ПОКРОКОВО ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ПІДГОТОВКА БІЙЦІВ – ЗМІ

 В Україні триває набір до «Гвардії наступу», яка має посилити оборону країни та допомогти ЗСУ в деокупації зайнятих російськими військами територій. І цим наблизити перемогу України у війні з Російською Федерацією.

БІЗНЕС БЕЗ БАР’ЄРІВ: НАЦІОНАЛЬНА КНИЖКОВА ПЛАТФОРМА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПРОЄКТУ «СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?»

   Ось такі закладинки «Скажи чесно, ти як?» у кожне замовлення вкладатиме національна книжкова платформа Yakaboo, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів». Про це повідомляє ГО «Безбар’єрність».