Подарунки для лікарень

 Володимир Литвин разом із Миколою Рудченком вдруге за останній час побували у лікарнях Радомишля та Брусилова. Передали для їх потреб концентратори кисню та необхідні захисні засоби, а також пульсоксиметри.

У “ГВАРДІЮ НАСТУПУ” ЗВЕРНУЛИСЯ УЖЕ 27 ТИСЯЧ ГРОМАДЯН. ДОЛУЧАЙТЕСЯ ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ!

  Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно.  Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.

ФІНАЛ ЧЕМПІОНАТУ БРУСИЛІВСЬКОЇ ДЮСШ З ВОЛЕЙБОЛУ

  11 лютого 2023 року на базі Брусилівського ліцею імені Г.О. Готовчиця пройшов фінал Чемпіонату Брусилівської ДЮСШ з волейболу серед дівчат та юнаків 9-11 класів ЗЗСО Брусилівської селищної ТГ.

УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 03 лютого 2023 року № 11.1.3-21/2665 надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26 січня 2023 року № 2023.0615, стосовно виявлення перевищення максимально допустимих рівнів афлатоксинів (В1 та сумарної кількості В1, В2, G1 і G2) в бразильському горіху, що експортувався з Бразилії (експортер: AMENDOPERES LTDA, Brazil; трейдер: ROTTERDAM CUSTOMS SERVICES B.V., Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «КРІОЛІТ-Д», вул. Океанська, 4, м. Дніпро).

Дитячі долі в руках дорослих

  Кожна дитина потребує тепла й захисту батьків, проживання й виховання в родині. Лише сім’я здатна задовольнити основні потреби дитини, надавати стимули для її подальшого розвитку, створювати добру атмосферу. Якщо не існує можливості для дитини жити з рідними батьками, альтернативою є інші форми сімейного виховання, такі як: прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, опіка/піклування.    Дитячі долі в руках дорослих. Якщо Ви маєте бажання прийняти на виховання дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування, які потребують родинного тепла та зростання в сімейному оточенні звертайтеся до служби у справах дітей Брусилівської селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.