«Літературна кав’ярня» Наталії Чісліної у Брусилові

  7 лютого у Брусилівському селищному Будинку культури в рамках проєкту «Літературна кав’ярня» Житомирська поетеса Наталія Чісліна ознайомила присутніх зі своїми поезіями про життя і кохання та провела майстер-клас «Малюнок кавою». Такі творчі зустрічі у непростому сьогоденні додають наснаги жити, творити, вірити в перемогу і майбутнє.

ЗНОВУ ПЕЧІЯ!..

     Печія – це неприємна проблема, яка часто докучає багатьом з нас. Особливо - під час або одразу після свят, коли люди порушують звичний режим харчування. Цей симптом може супроводжувати різні захворювання та стани. Іноді печія настільки непокоїть, що пацієнт потребує лікування в умовах стаціонару. 

Допомога поруч

   Денний центр «Світанок» реалізовує соціальний проєкт  для дітей «Допомога поруч». Проєкт покликаний підтримати дітей в опануванні шкільних предметів та покращити доступ до шкільної освіти у звязку з відсутністю технічних засобів. А також сприяти розвитку відповідно до віку та індивідуальних потреб, відвідувати факультативи, гуртки/клуби за інтересами тощо. Проєкт спрямований на дітей-сиріт, дітей, які втратили одного із батьків, дітей із внутрішньо переміщених родин, дітей з сімей в складних життєвих обставинах віком від 6 до 16 років. В рамах проєкту діти мають можливість доступу да різноманітного навчально-розвивального контенту: інтерактивної підлоги, пісочниці для малювання, планшетів з освітніми програмами. Крім того 31 дитина з вищезазначених сімей отримала по новенькому планшету в подарунок!

Допомога від благодійного фонду «Карітас – Житомир»

У приміщенні Будинку культури Брусилівської селищної ради за участю працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради видавали гуманітарну допомогу новоприбулим внутрішньо переміщеним особам у виляді гігієнічних наборів.

СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ СТАНОМ НА 6 ЛЮТОГО 2023

       Впродовж останнього тижня, за період з  30 січня по 5 лютого 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіла  5961особа,  що на 13,4% хворих більше ніж за попередній тиждень. Відзначається епідемічна активність середнього рівня інтенсивності.     Зростання  захворюваності відзначається серед всіх вікових груп дітей та  дорослого населення.