Долучаємось до проєкту

  Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» включила Брусилівську селищну раду в проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

НАБІР У “ГВАРДІЮ НАСТУПУ” ТРИВАЄ. ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

 Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно.  Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.

STOP КОРУПЦІЯ!

   Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

ДИТЯЧА ОНКОЛОГІЯ: СИМПТОМИ, ДІАГНОСТИКА, ПРОФІЛАКТИКА

   Нині навіть  у деяких розвинених країнах світу  смертність дітей від раку вийшла на друге місце, поступившись лише смертності від нещасних випадків. При своєчасній діагностиці і правильному лікуванні, за твердженням медиків, можна було б досягти до 90% випадків видужування у хворих на рак дітей. Але навіть досвідченому педіатру часто буває важко виявити онкологічне захворювання у дитини. Саме тому батькам необхідно бути дуже уважними до стану здоров’я та самопочуття своїх дітей. Чим раніше буде встановлено діагноз - тим сприятливіший прогноз  щодо  лікування.

Зустріч Зими з Весною

  15 лютого в Україні відзначають Свято Стрітення, коли зима з весною змагається, і котра з них переможе, та і буде до кінця місяця господарювати.  І саме в цей день в закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради  пройшло  свято зустрічі Зими з Весною.

Теплий одяг для дітей

ГО «@in.touch.ukraine.foundation» від ЮНІСЕФ здійснив моніторинг потреб для дітей на Житомирщині та забезпечить 1200 комплектів дитячого теплого одягу у межах крос-секторального проєкту для дітей Житомирщини. Одяг буде переданий до тих сімей з дітьми, які цього зараз потребують найбільше. Родини з дітьми, які мають потребу та категорію вразливості (зазначено нижче), заповнили реєстраційну форму-заявку.

Вшанували пам’ять побратимів

   Традиційно, 15 лютого у день виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році зібралися у Брусилові учасники бойових дій на території інших держав, щоб вшанувати пам’ять побратимів.

Безоплатне забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів

  Відділ соціального захисту населення Брусилівської селищної ради повідомляє про те, що ТОВ «Нова Надія» Аптека №13 проводить безоплатне забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.