Запрошуємо підприємців на навчально-консультаційний бізнес-візит до підприємтсв Бердичева, який відбудеться  листопада 2023 року.
 Учасники візиту відвідають успішні підприємства в регіоні: Must Have - виробництво одягу.MustHave це український бренд заснований в 2010 році. Бренд став першим українським масмаркетом. Від базового одягу до вишуканих елементів, асортимент MustHave покликаний задовольнити всі потреби сучасного жіночого гардероба.


  Бердичівський хлібозавод - відомий виробник харчової промисловості на Житомирщині. Бердичівський хлібозавод виробляє близько 40 тонн хлібобулочних виробів і є головним представником товару в місті, районі та області.
  Бердичівська фабрика одягу - компанія, яка спеціалізується на виробництві класичного чоловічого одягу:
костюми, піджаки, штани. Технологія виробництва і якість відповідають европейським стандартам.
  Цей бізнес-візит є доброго нагодою для підприємців отримати актуальну інформацію та практичні поради щодо залучення фінансування та програм підтримки бізнесу, дізнатися, як розвинути власну справу.
 Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/IwYcvRhl

  Бізнес-візит відбудеться в межах проєкту «Спроможний бізнес – спроможна громада» за підтримки програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua
Зміст публікації є виключною відповідальністю NGO Improve yourself не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.
#eu4business#MovingForwardTogether#gizSME #проєкт #improve_yoursellf

Фото без опису