До відома жителів громади!

   Громадяни, які на опалювальний період 2022 – 2023 років оформляли субсидію, а на неопалювальний  період 2023 року бажають перейти на пільги по житлово-комунальним послугам (ЖКП) (наприклад -потерпілі та ліквідатори аварії на ЧАЕС) повинні звернутися до  адміністраторів відділу ЦНАП селищної ради в старостинських округах  та безпосередньо у відділ ЦНАП селищної ради в смт Брусилів вулиця Захисників України, 7  для  написання заяви  на пільги по ЖКП.  При собі необхідно мати: паспорт,  довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру (РНОКПП), пільгове посвідчення, банківський рахунок та їх копії, а також  квитанції  на надані послуги від постачальників.

Епідемічна  ситуація  на території   населених  пунктів  Брусилівської   громади   в квітні  2023 року

     Брусилівське  відділення  Житомирського  районного  відділу  ДУ «ЖОЦКПХ МОЗУ»  здійснює  моніторинг  за  станом  захворюваності  та  проводить  епідеміологічне   розлідування  випадків.

До уваги осіб з інвалідністю та сімей, де виховуються діти з інвалідністю

   Департамент соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на лист Міністерства охорони здоров’я, враховуючи численні звернення громадян та з метою забезпечення соціального захисту осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю у період воєнного стану інформує: 

Вебінар «Як налагодити комунікацію з підлітками»

   Шановні батьки, запрошуємо Вас до участі у вебінарі «Як налагодити комунікацію з підлітками», який організовує ГС "Українська мережа за права дитини" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проєкту СПІЛЬНО. Соціальні послуги. Вебінар відбудеться 10 травня, 15:00 на Youtube.

Конкурс малюнків «Перемога очима дітей»

 2 травня 2023 року серед учнів закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради пройшов конкурс малюнків «Перемога очима дітей». У заході взяли участь 8 закладів освіти, 63 конкурсні роботи.

Можливість отримати один мільйон гривень на розвиток громадських організацій, які опікуються ветеранами

Український ветеранський фонд підтримуватиме громадські об’єднання із статусом юридичної особи (громадських організацій або громадських спілок), діяльність яких спрямована на захист прав і свобод, задоволення суспільних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів ветеранів та членів їхніх сімей. В межах ініціативи громадські обʼєднання, що опікуються ветеранами й ветеранками, їхніми родинами та сім’ями полеглих захисників можуть отримати від 500 000 до 1 000 000 гривень фінансування.

Щодо отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб за квітень 2023 року

   Відділ соціального захисту населення Брусилівської селищної ради щомісячно здійснює прийом від власників житла або їх представників (згідно з нотаріально посвідченою довіреністю), які надали житло внутрішньо переміщеним особам для безкоштовного проживання, заяв для оформлення грошової виплати.      Для того, щоб отримати компенсацію за квітень 2023 року, власники житлових приміщень повинні  з 1 по 5 травня 2023 року подати інформацію  про проживання людей, яких вони прихистили.

Відбулося дводенне онлайн навчання з питань надання першої психологічної допомоги

Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради долучилися 27-28 квітня 2023 року до чергового дводенного онлайн навчання з питань надання першої психологічної допомоги та профілактики професійного вигоряння, який проводився тренерами Житомирського обласного центру соціальних служб.