23-27 квітня 2024 року у м. Вестланд (Нідерланди) триватиме торгівельна місія для українського агро-бізнесу, представників громад та організацій підтримки бізнесу.
      До участі, зокрема, запрошуються агро-підприємці, а також представники громад Житомирщини, які належать до Клубу Мерів.
     Для бізнесу будуть організовані екскурсії на нідерландські підприємства та В2В зустрічі з нідерландськими компаніями. Для представників громад зустрічі з очільниками муніципалітетів Нідерландів.

    Фокус-сфери місії:

- Теплична індустрія

- Сільське господарство та садівництво

- Агро індустріальні парки та логістика

- Стійкість (вода, енергетика, циркулярність)

     П`ятиденна ділова місія для українського бізнесу, громад, організацій, асоціацій та агентств, яка відбудеться у Нідерландах як комплекс заходів з 23 по 27 квітня, з яких 24-26 квітня у регіоні Вестланд, а 25-26 квітня у World Horti Center. Метою комплексу заходів є обговорення шляхів економічного відновлення України разом із запрошеними представниками місцевої влади та бізнесу України та ключових представників влади та бізнесу у Нідерландах. З огляду на післявоєнний період і навіть під час війни Нідерланди рішуче підтримують напрямок розвитку України через державно-приватну співпрацю. Головна мета місії – сприяти розвитку цієї співпраці на основі конкретних планів і проектів.

 Детальніше на веб-сайті: https://umeda.com.ua/uk/events/rebirth-of-ukraine-trade-mission-honselersdijk-netherlands/?fbclid=IwAR3zx_8G5xXsNL7nOz7a0hVNwZNnF8QfV6U1gnR3I4-rkXRic-Hn7ScVav8

 Реєстрація триває до 25 березня

Фото без опису