За кожної  зручної  нагоди  більшість з нас радо скаржиться на поганий благоустрій селища, обговорює те, що у нас брудно і негарно, не помічаючи, що смітники створюємо самі.Напевно в менталітеті нашого народу впевненість в тому, що все що знаходиться за межами їхнього житла, можна з легкістю перетворювати на суцільний смітник. Адже сьогодні смітники і стихійні звалища стали, на превеликий жаль, невід’ємними атрибутами околиць населених пунктів, берегів, водойм, лісових та пришляхових смуг. Стихійними сміттєзвалищами вже нікого не здивуєш, вони якось непомітно перетворилися у своєрідний культурний пласт епохи, «довгограючу» проблему.

Фото без опису

Питання виявлення та ліквідації несанкціонованих звалищ побутового сміття у Брусилівській територіальній громаді перебуває на постійному контролі голови Брусилівської селищної ради. Дивлячись на гори побутового сміття, порожніх пластикових пляшок, гілля, будівельних відходів стає не просто прикро, - стає страшно, бо це вже не стільки питання благоустрою, скільки майбутнє нашого довкілля!

   Спільними зусиллями небайдужої громадськості та влади ми зможемо подолати проблему забруднення території хоча б на локальному рівні.

 

Шановні мешканці громади!

Допоки кожен з нас не зрозуміє необхідності цивілізованого вивезення відходів, не поставить в уяві чіткий бар’єр, який не дозволятиме викидати сміття під чужий двір чи просто на вулицю, доти  і будуть  процвітати стихійні звалища,  як показники  нашої  з вами культури, ставлення до нашого спільного дому.

Закликаємо всіх спільно навести лад у нашій громаді.

 

 

Відділ самоврядного контролю

Брусилівської  селищної ради