УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

  З метою попередження виникнення негативних наслідків на здоров’я людей та довкілля, у зв’язку з техногенною катастрофою, пов’язаною із підривом дамби Каховської гідроелектростанції, що призвело до значної загибелі водних біоресурсів, спеціалістами Житомирського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області посилюються заходи державного нагляду (контролю) за обігом риби та продуктів з неї. Додатково проводиться відповідна роз’яснювальна робота серед населення та операторів ринку харчових продуктів на території Брусилівської ОТГ.

Науково-практична конференція

8-9 червня 2023 року соціальний менеджер КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради прийняла участь у Науково-практичній конференції за результатами проєкту "Спокій": "Теорія та практика психологічної допомоги військовим ТрО та членам їхніх сімей". Проєкт реалізовано за підтримки Посольства США в Україні. Виконавець проєкту: ГО "Майстерня добра" у співпраці з профільними соціальними інституціями, дотичними до проблематики психоедукаційної діяльності, зокрема з ЧНУ імені Петра Могили.

Будівельники та продавці будматеріалів можуть долучатися до єВідновлення й пропонувати послуги

  Будівельні магазини та компанії, які надають послуги з ремонтних робіт, можуть стати учасниками державної програми єВідновлення. Щоб долучитися, необхідно подати заяву на порталі Дія.

Фестиваль національно-патріотичної пісні "Огієнкові дзвони"

   2 червня 2023 року в Брусилові відбулася велика, знаменна подія  - освячення новозбудованої Свято-Воскресенської церкви.  Після завершення літургії в селищному будинку культури відбулося вручення Всеукраїнської премії ім.. Івана Огієнка та пройшов  фестиваль національно-патріотичної  пісні «Огієнкові дзвони». З урахуванням всіх можливих умов  військового  стану  у фестивалі брали участь тільки колективи Брусилівської громади. А саме: народний вокальний ансамбль «Чарівниця» Брусилівського СБК,  народний вокальни ансамбль «Дзвін»  Привороттьського СБК,  народний вокальний ансамбль «Долинянка» Долинівського СБК, народний ансамбль «Молодички» Йосипівського СК,  народний фольклорно-етнографічний  колектив «Здвижаночка» Покришівського СБК,  народний ансамбль «Дивоцвіт»  Дивинського СБК,  народний ансамбль «Калинонька» Биківського СК, аматорський ансамбль «Черешенька» Водотиївського СБК, аматорський ансамбль «Полісяночка»  Морозівського СБК, молодіжний гурт Брусилівського СБК  та учні Брусилівського ліцею ім.. Г.О. Готовчиця.

УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06 червня 2023 року № 11.1.3-21/13046, стосовно виявлення хлорпірифосу  у заморожених суцвіттях броколі, що експортувались з Польщі (постачальник: Prosto Frosto Sp. z o.o., Katowice) до України (отримувач: ПП «Здоровий продукт»,  вул. Тростянецька 47/154, м. Київ, 02175).

Відбулося шістдесят друге  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

07 червня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулося шістдесят друге  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.