Про обов’язкове укладання договору на вивіз сміття

    1. Згідно з чинним законодавством України, а саме: відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи»  усі власники  або  наймачі,  користувачі,  у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають  договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення  побутових  відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів стаття 1 даного Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

ЯК ПОДБАТИ ПРО МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ`Я ПРАЦІВНИКІВ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ?

    Тема ментального здоров’я на публічній службі досі стигматизується. Часто проблеми із психологічною рівновагою ігноруються та не сприймаються як дійсно важливі. І це не дивно, адже якщо працівник захворів та має фізичний прояв хвороби оточуючим легше усвідомити це та прийняти той факт, що якийсь період часу він не зможе виконувати свою роботу. Якщо ж працівник не може впоратися з викликами сьогодення на психоемоційному рівні, то це не привід відкрити лікарняний та відновити свої сили.

Відбулося шістдесят шосте  позачергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

   18 липня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  шістдесят шосте  позачергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

ВАКЦИНАЦІЯ ДІТЕЙ ПРОТИ КОРУ

   17 липня в нашій державі стартувала загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору. В рамках кампанії напередодні нового навчального року лікарі та мобільні вакцинальні бригади будуть проводити щеплення дітей, які внаслідок війни або інших обставин пропустили вакцинацію. 

УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

      Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 13 липня 2023 року № 11.1.3-21/15493 надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 12 липня 2023 року № 2023.4689 стосовно виявлення несанкціонованого новітнього харчового інгредієнту холін альфа-гліцерилфосфорилхолін (GPC) у харчовій добавці з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland) до України (отримувач: UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова 1, м. Кременчук, Полтавська обл., 39600). Також відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 13 липня 2023 року № 11.1.3-21/15492 направляємо для відповідної роботи інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 12 липня 2023 року № 2023.4703 стосовно виявлення несанкціонованого новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерат (α-GPC) у харчових добавках з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland) до України (отримувач: ТОВ «СПОРТЕР», вул. Каховська 64, м. Київ, 02002).

Підтримка спроможності системи соціального захисту населення

   Підтримка спроможності системи соціального захисту населення  щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб - це назва проєкту Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агенства ООН у справах біженців, що впроваджується у Брусилівській територіальній громаді впродовж кількох останніх місяців цього тривожного воєнного року.

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ: ПЕНСІЯ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА СТРАХОВОГО СТАЖУ

Легалізація заробітної плати – це захист прав застрахованих осіб та джерело наповнення бюджету Пенсійного фонду, кошти якого витрачаються на фінансування пенсій та грошової допомоги! Застосування нелегальних схем виплати заробітної плати негативно впливає на соціальний захист громадян.

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ДОЛУЧИВСЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕЛЕМАРАФОНУ “ЄДИНІ НОВИНИ”

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко долучився до національного телемарафону “Єдині новини” та розповів про допомогу Херсонщині в рамках проєкту “Пліч-о-пліч”, в рамках якого Житомирщина допомагає з відновленням після російських ударів селу Трифонівка.