Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по: вул Турбівська, с. Дивин, Брусилівського району, Житомирської області.  

Заступник прокурора Житомирської області здійснить особистий прийом громадян у смт. Брусилів

   Заступник прокурора Житомирської області Гребенюк Роксолана Володимирівна 18 грудня 2018, здійснить виїзд до смт. Брусилів для проведення особистого прийому громадян.

 Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди спортивний зал Соловіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

   Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – спортивний зал Соловіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., яке знаходиться на балансі відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради, площею 210 кв.м., що розміщений за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, с.Соловіївка, вул.Центральна, 19-а, для проведення спортивних тренувань.

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах оренди  частини нежитлового приміщення яке знаходиться на балансі КУ «Брусилівська центральна районна лікарня»

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частини нежитлового приміщення яке знаходиться на балансі КУ «Брусилівська центральна районна лікарня»  площею 14,0 кв.м., що розміщене за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, смт.Брусилів, вул. Лермонтова, 41, для розміщення аптечного пункту.

 Брусилівська селищна рада оголошує  про формування  Наглядової ради Комунального некомерційного підприємства  « Брусилівська  лікарня»

   У зв’язку з реорганізацією комунальної установи «Брусилівська  центральна  районна лікарня»  шляхом її перетворення в Комунальне некомерційне підприємство  «Брусилівська    лікарня»,  Брусилівська селищна рада оголошує  про формування  Наглядової ради Комунального некомерційного підприємства  « Брусилівська  лікарня».

Міжнародна харчова виставка

   Інформуємо, що у період з 22 по 25 січня 2018 р. в Ісламській Республіці Іран у м. Шираз відбудеться 21-а Міжнародна харчова виставка (21 st International Exhibition of iFood 2019). Організатором зазначеного виставкового заходу виступає іранська компанія “Barsaz Rooydad Pars Co.”, яка запрошує українські компанії, спеціалістів та підприємців взяти участь у згаданому заході. Вищезазначена виставка присвячена продуктам харчування, їх обробці, приготуванню та упаковці, а також суміжним сферам промисловості.