Запрошуємо школярів до участі в конкурсі "На Чорнобиль журавлі летіли"

    Відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради, Брусилівський селищний Будинок культури та Брусилівська районна громадська організація «Союз Чорнобиль»   запрошують школярів 2-4 класів, 5-8 класів та 9-11 класів Брусилівщини до участі в конкурсі «На Чорнобиль журавлі летіли», який проводиться в рамках заходів до 33-х роковин Чорнобильської трагедії. Конкурс проходитиме 18 квітня 2019 року - в селищному Будинку культури - конкурс малюнків «Чорнобильська палітра», в Брусилівській дитячій музичній школі - конкурс читців «Зірка полину». Початок о 9 год.30 хв. В конкурсі читців «Зірка полину» учасники представляють по одному поетичному твору на чорнобильську тематику, в конкурсі малюнків «Чорнобильська палітра» школярі представляють по одному малюнку у форматі А-3.  

До відома зацікавлених бізнес-кіл та підприємств громади!

    Інформуємо, що Європейський Банк Реконструкції та Розвитку, в рамках ініціативи ЄС EU4Business, за підтримки Державної установи «Офіс з просування експорту України» та Мінекономрозвитку запрошують українські компанії, зацікавлені у виході на ринок Держави Ізраїль, до участі у безкоштовному освітньому практикумі «Угода про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем: торговельно-економічні можливості для українських експортерів». Даний захід відбудеться 9 квітня поточного року з 10:00 до 16:00 у м. Києві та транслюватиметься онлайн.

До уваги суб’єктів  господарювання, фізичних осіб-підприємців  та бажаючих займатися підприємницькою діяльністю !!!!

    З метою підтримки розвитку малого і середнього підприємництва, для надання практичної та методичної допомоги суб’єктам господарювання, фізичним особам-підприємцям та бажаючим займатися підприємницькою діяльністю 28 березня 2019 року  о 10-00 годині в адміністративному приміщенні селищної ради

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна

    Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного (нерухомого) майна – нежитлову будівлю, яка знаходиться на балансі Брусилівської селищної ради  площею 138,30 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, смт.Брусилів, вул. Митрополита Іларіона,16-А, для розміщення закладу громадського харчування.

До відома малих та середніх фермерських господарств!

     2 квітня 2019 року в приміщенні Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування за адресою м. Житомир вул. Михайлівська, 8/1  компанія «AgriAnalytica» проведе бізнес-тренінг «Фінансова грамотність та бізнес-планування» для керівників та бухгалтерів фермерських господарств, які працюють в одному з таких напрямів, як овочі, фрукти, молоко або м'ясо.

Навчальні курси з  надання професійних знань у сфері менеджменту та розвитку підприємницької діяльності для  майстрів декоративно-прикладного мистецтва

    КУ «Житомирський обласний центр народної творчості» Житомирської обласної ради ініціює в 2019 році розпочати проведення навчальних курсів з  надання професійних знань у сфері менеджменту та розвитку підприємницької діяльності для майстрів декоративно-прикладного мистецтва. До процесу навчання будуть залучені справжні фахівці, які ділитимуться з нами теоретичними знаннями, а також успішні майстри, які на власному досвіді практично продемонструють нам свій шлях до мети. Результатом навчання стануть – ваша впевненість та знання, а також сертифікат про навчання.

Про оголошення конкурсу

  Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради, Положення про управління фінансів  Брусилівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб  Брусилівської селищної ради: