ОГОЛОШЕННЯ

   Брусилівська селищна рада запрошує до співпраці суб’єктів підприємницької діяльності,  які готові співпрацювати у напрямку прийому вторинної сировини (паперу, склобою, пластику, поліетилену). Чекаємо Ваших пропозицій.

ОГОЛОШЕННЯ

    Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частину будівлі майстерні, яка знаходиться на балансі Брусилівської селищної ради  площею 821 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, с.Нові Озеряни, вул. Центральна, 127, для здійснення діяльності з переробки деревини.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по: вул Шепетчука, с. Соловіївка, Брусилівського району, Житомирської області.  

Про оголошення конкурсу

    Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг»,  оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад посадових осіб:

Про скликання 18 сесії селищної ради

     Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати  вісімнадцяту   сесію селищної ради 7 скликання  15 червня 2018 року об   10 годині в залі засідань селищної  ради.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  рішення  селищної ради      « Про затвердження  Положення про громадські пасовища»

    Проект рішення «Про затвердження  Положення про громадські пасовища» розроблено  відповідно до ст. ст. 25, 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” , ст. ст. 34, 83 Земельного Кодексу України, ч. 5 розділу ІІ Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розмежування земель державної та комунальної власності». Розробник проекту рішення  - відділ юридичного забезпечення  Брусилівської селищної ради

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд: вул Травнева, смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області.