Запрошуємо на зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

    Запрошуємо учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС на зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС 14 грудня  на 12 годину- відбудеться покладання квітів біля пам'ятного знаку "Жертвам Чорнобильської трагедії" та засідання "круглого столу" в Брусилівському Центрі зайнятості населення  з участю керівників органів місцевої влади. 

Про скликання двадцять шостої сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати двадцять шосту  сесію селищної ради 7 скликання  20 грудня  2018 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Брусилівської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року

     Брусилівська селищна рада за сприяння Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування розробляє Стратегію розвитку Брусилівської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року (далі - Стратегія).

 Про виставку “IRAN EXPO 2018”

  Повідомляємо, що, за інформацією Мінекономрозвитку, з 13 по 16 грудня 2018 року у м. Тегеран (Ісламська Республіка Іран) відбудеться ІІІ виставка експортних можливостей Ірану “IRAN EXPO 2018”.

УВАГА! КОНКУРС!

    ЗАПРОШУЄМО ЖУРНАЛІСТІВ до участі у Всеукраїнському конкурсі журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».  Дедлайн подачі матеріалів – до 20 грудня 2018 року. Аплікаційна форма – bit.ly/ApplicationForm2018. Призери отримають грошові винагороди – від 10 до 20 тис. грн та участь у міжнародному заході.

Шановні ветерани! Увага!

  Запрошуємо Вас взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».

Про проведення громадських слухань

     Відповідно до статті 13, пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статуту Брусилівської селищної об’єднаної територіальної громади, Положення про громадські слухання на території Брусилівської  селищної об’єднаної  територіальної громади, затвердженого рішенням селищної ради від 10.08.2017  № 261, розпорядження  селищного голови  від 02.11.2018 № 201  9 листопада 2018 року о 15:00 год. в адміністративному приміщенні селищної ради за адресою:  вул.Миру, 203, с. Морозівка, Брусилівського району Житомирської області.відбудуться  громадські слухання щодо перейменування  вулиць в с.Морозівка.

Оголошення для учасників АТО

  19-21 листопада 2018 року в м. Хмельницький в рамках проекту «Ветерани:від діалогу до працевлаштування», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики, буде проведено 3-денний семінар для ветеранів АТО. Захід має на меті вирішення однієї з головних проблем, що виникають у бійців при поверненні до мирного життя – проблеми працевлаштування. Для учасників АТО участь в семінарі безкоштовна (забезпечується проїзд, проживання, харчування, роздатковий матеріал).