Про скликання двадцять третьої (позачергової ) сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликати  двадцять третю (позачергову) сесію селищної ради 7 скликання  1 листопада 2018 року о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Проведення  тренінгу серед активних жінок громади

    В рамках грантової програми від Житомирської ОДА 1-2 листопада 2018 року в м. Житомирі відбудеться підприємницький інтенсив для жінок "Від ідеї до успіху". Ініціатором проведення даного заходу є ГО "Скриня корисних справ". 

ОГОЛОШЕННЯ

 Управління Державної казначейської служби України у Брусилівському районі Житомирської області  повідомляє, що у зв’язку із запровадженням з 2 липня 2018 року централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, як одного із Пріоритетних напрямів діяльності Казначейства на 2017-2018 роки, затверджених Міністром фінансів України, змінився порядок відкриття бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів та відповідно реквізити таких рахунків.

ДО   УВАГИ   ПІДПРИЄМСТВ   ТА   ПІДПРИЄМЦІВ !!!

   Інформуємо, що 14-15 жовтня поточного року в Києві у виставковому центрі «Парковий» відбудеться бізнес-форум «Horasis China Meeting in Ukraine». Захід організовують Horasis Ukraine, China Federation of Industrial Economics та Horasis (Швейцарія).