Про організацію виїзних прийомів громадян посадовими особами Брусилівської селищної ради

         Керуючись Конституцією України  та Законом України «Про звернення громадян», на виконання  вимог Указу Президента України  від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові  заходи  щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права  на звернення   до органів  державної влади  та органів місцевого самоврядування», з метою об’єктивного, всебічного і вчасного  розгляду звернень громадян, оприлюднюємо затверджений графік  виїзних прийомів  громадян посадовими особами  селищної ради  (Завантажити).

Брусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади головного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради

  Брусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади головного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території земельної ділянки під будівництво і обслуговування одноквартирного житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Центральній, 2-Б в с. Соловіївка Брусилівського району Житомирської області.  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Детальний план території земельної ділянки  площею 19,22 га, розташованої на території Брусилівської селищної ради в межах населених пунктів смт. Брусилів,  Брусилівського району, Житомирської області, для товарного сільськогосподарського виробництва (будівництво цеху переробки с/г продукції).

Оголошення про податкові платежі

Управління фінансів Брусилівської селищної ради повідомляє, що податкові платежі на р/р селищної ради можна сплатити у всіх фінансових установах. В призначенні платежу обов’язково вказувати ідентифікаційний код, прізвище, ім’я, по батькові.

Оголошення про формування Наглядової ради

Брусилівська селищна рада оголошує  про формування  Наглядової ради Комунального опорного  загальноосвітнього навчального закладу "Брусилівська гімназія  імені Г.О. Готовчиця Брусилівської селищної ради"

Про скликання  двадцять другої сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати двадцять другу  сесію селищної ради 7 скликання  10 жовтня 2018 року о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Про скликання позачергової двадцять першої  сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

 Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати позачергову  двадцять першу  сесію селищної ради  7 скликання  19 вересня 2018 року о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна

    Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частину приміщення КП «Брусилівська районна аптека №13», яке знаходиться на балансі КП «Брусилівська районна аптека №13», площею 35,1 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, смт.Брусилів, вул.Митрополита Іларіона, 13, для надання стоматологічних послуг.