Фото без опису

         Керуючись ст.ст.  42, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.п.2 ст. 6 р. 1, п.п.1 ст. 11 р. 3 Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 02.12.2020 року № 1,  відбудеться восьме чергове засідання  виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання 07 квітня 2021 року о 10-00 годині в залі засідань за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.

 

         На розгляд восьмого засідання  виконавчого комітету  селищної ради восьмого скликання виносяться наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про результати проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами селищної ради покладених на них обовязків і завдань за період 2020 року.
  2. Про роботу щодо організації та ведення військового обліку на території Брусилівської селищної територіальної громади за звітний період 2020-2021 року.
  3. Про розгляд звернень щодо видалення небезпечних та аварійних дерев.
  4. Про надання дозволу на видалення небезпечних та аварійних дерев.
  5. Про закріплення територій по благоустрою на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  6. Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  7. Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, що розташовані на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  8. Про затвердження Порядку оформлення свідоцтв про право власності на житло на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  9. Про затвердження  Плану  заходів з проведення  Дня довкілля  на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  10. Про розгляд  листів ФОП Скогарєва Олега Юрійовича щодо встановлення

пересувних дитячих розважальних атракціонів.

  1. Про розгляд  листа ФОП Лозовенка Євгенія Олександровича щодо встановлення пересувних дитячих розважальних атракціонів.
  2. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів Олійник В.О.
  3. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів Олійник А.О.
  4. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Бориса Б.О.
  5. Про надання матеріальної допомоги громадянам.  
  6. Про надання дозволів на вчинення правочинів.  
  7. Про  упорядкування поштових адрес. 
  8. Різне.

 

 

 

 

Володимир ГАБЕНЕЦЬ, селищний  голова