До відома малих та середніх фермерських господарств!

До відома малих та середніх фермерських господарств!

     2 квітня 2019 року в приміщенні Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування за адресою м. Житомир вул. Михайлівська, 8/1  компанія «AgriAnalytica» проведе бізнес-тренінг «Фінансова грамотність та бізнес-планування» для керівників та бухгалтерів фермерських господарств, які працюють в одному з таких напрямів, як овочі, фрукти, молоко або м'ясо.

Навчальні курси  з  надання професійних знань у сфері менеджменту та розвитку підприємницької діяльності для  майстрів декоративно-прикладного мистецтва

Навчальні курси з  надання професійних знань у сфері менеджменту та розвитку підприємницької діяльності для  майстрів декоративно-прикладного мистецтва

    КУ «Житомирський обласний центр народної творчості» Житомирської обласної ради ініціює в 2019 році розпочати проведення навчальних курсів з  надання професійних знань у сфері менеджменту та розвитку підприємницької діяльності для майстрів декоративно-прикладного мистецтва. До процесу навчання будуть залучені справжні фахівці, які ділитимуться з нами теоретичними знаннями, а також успішні майстри, які на власному досвіді практично продемонструють нам свій шлях до мети. Результатом навчання стануть – ваша впевненість та знання, а також сертифікат про навчання.

Про оголошення конкурсу

Про оголошення конкурсу

  Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради, Положення про управління фінансів  Брусилівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб  Брусилівської селищної ради:

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

    Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частини нежитлового приміщення Лазарівського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад  І-ІІІ ст.-ДНЗ», яке знаходиться на балансі відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради, площею 21,45 кв.м., що розміщений за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, с.Лазарівка, вул.Набережна, 6, для розміщення АТС. Для участі у конкурсі необхідно подати на розгляд конкурсної комісії за адресою: смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2, 1-й поверх (загальний відділ Брусилівської селищної ради), наступні документи:

Про скликання тридцятої  сесії Брусилівської селищної ради  7 скликання

Про скликання тридцятої сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати тридцяту  сесію селищної ради 7 скликання   22 березня    2019 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Оголошується конкурс на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства « Брусилівська лікарня»  

Оголошується конкурс на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства « Брусилівська лікарня»  

Брусилівська селищна рада  Брусилівського району Житомирської області оголошує конкурс на посаду головного лікаря  КНП « Брусилівська лікарня».

Про скликання двадцять дев’ятої  (позачергової ) сесії Брусилівської селищної ради  7 скликання

Про скликання двадцять дев’ятої (позачергової ) сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликати  двадцять дев’яту (позачергову) сесію селищної ради 7 скликання    6 березня 2019 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.

Змінюється адреса виборчої дільниці №180158

Змінюється адреса виборчої дільниці №180158

   Від 06 лютого 2019 року № 239 “Про  внесення  змін  до  постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року №66” із додатком 5 “Зміни до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі постановою Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року №66 (із змінами). Житомирська область. Брусилівський район. Звичайні виборчі дільниці. Даною Постановою змінюється адреса приміщення для голосування та адреса приміщення дільничної виборчої комісії виборчої дільниці №180158, що розташована в смт. Брусилів, вул. Лермонтова, 41. Межі виборчої дільниці залишилися без змін, а саме: вулиці Б.Хмельницького, Вишнева, Відродження, Грушевського, Дачна, Дружби, З.Булави, Карабачинська, Каховська, Каштанова, Київська, Космонавтів, Лермонтова, Лівобережна, Молодіжна, Набережна, Огієнка, Озерянська, Партизанська, П.Орлика, Пушкіна, Соборна, Сонячна, Херсонська, Цегельна, 8-го Березня, провулки Лівобережний, Пушкіна.          

До відома потерпілих та ліквідаторів внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1

До відома потерпілих та ліквідаторів внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1

    Повідомляємо, що особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії протягом 2019 року вже можуть звертатись до управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації для заміни посвідчень у зв’язку із затвердженням нових зразків, які по мірі виготовлення будуть надходити до облдержадміністрації. Старі зразки посвідчень 1 категорії діятимуть до 01 січня 2020 року.