Деякі правові аспекти добросусідства

   Досить поширеними є ситуації, коли власники або користувачі суміжних земельних ділянок не можуть дійти згоди щодо спільної межі. Це нерідко стає причиною сусідських конфліктів, психологічної напруги, а також ускладнень під час використання земельних ділянок.

Звертаємо вашу увагу на випадки шахрайства на темі грошової допомоги!

  В популярних месенджерах та соцмережах розповсюджуються шахрайські публікації із пропозиціями отримати соціальні виплати для українців. Зокрема – нібито від ВПП ООН та інших міжнародних організацій.

Благодійний концерт «З Україною в серці!» в Лазарівці

В рамках проведення благодійних концертів «З Україною в серці!» В селі Лазарівка 14.07.2023 року було проведено благодійний концерт з метою адресного збору коштів та фінансової підтримки учасників бойових дій які проживають в Лазарівському старостинському окрузі. Це вже четвертий благодійний концерт, який був  організований  відділом культури, туризму та засобів масової інформації Брусилівської селищної ради спільно з селищним Будинком культури за участю працівників культури  та  аматорів народного мистецтва Брусилівської селищної ради.

Як два лікаря та дві медсестри з Житомирщини об’їхали 40 сіл і зробили тисячу щеплень

  Трохи більше ніж за п’ять місяців бригади Овруцького та Брусилівського центрів первинної медико-санітарної допомоги здійснили 43 виїзди до більш ніж 40 населених пунктів і зробили загалом 1137 щеплень проти коронавірусної хвороби, дифтерії, правця та інших інфекцій. Причому половина пацієнтів були людьми віком 60 років і старше.