ТИ ЯК? ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПСИХОЛОГИ ЖИТОМИРЩИНИ НАВЧАЮТЬ СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІВ ФОРМУВАТИ ТА ПІДТРИМУВАТИ ЖИТТЄСТІЙКІСТЬ

     Для виконання своїх службових обов’язків правоохоронцям необхідно вміти вчасно емоційно розвантажуватися, щоб не відбувалось накопичення негативу. Для цього психологи проводять з бійцями регулярні заняття і навчають їх дієвим антистресовим методикам.

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ПРО ВІДНОВЛЕННЯ СЕЛА ТРИФОНІВКА НА ХЕРСОНЩИНІ У НАЦІОНАЛЬНОМУ ТЕЛЕМАРАФОНІ “ЄДИНІ НОВИНИ”

      В межах державного проєкту «Пліч-опліч» у Трифонівці Великоолександрівської громади Херсонської  області продовжуються роботи з відновлення 165 об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф проти України. З них 162 житлові будинки та 3 об’єкти соціальної інфраструктури.Заради того, щоб жителі селища могли повернутися у свої оселі до опалювального сезону, 40 будівельників з Житомирського регіону віддано працюють аби вчасно завершити будівництво.      Про це у ефірі національного телемарафону “Єдині Новини” розповів начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Стоп корупція

  Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

Спортивні збори з водного туризму

    29 – 30 серпня 2023 року в с. Дениші Тетерівської громади Житомирської області пройшли спортивні збори з водного туризму. В результаті вихованців Брусилівської ДЮСШ відібрали на участь у змаганнях Всеукраїнського рівня.

Вилучення військового ПДФО в громад позбавить їх можливості допомагати армії та місцевим жителям – експерти АМУ

         Вилучення податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), який надходить до місцевих бюджетів від зарплат військовослужбовців, ослабить громади, позбавить їх можливості допомагати силам оборони та надавати якісні послуги жителям, і при цьому не принесе жодних плюсів для Збройних сил України.

ЯК ДОПОМОГТИ ДИТИНІ АДАПТУВАТИСЯ У ШКОЛІ

В Україні (й на Житомирщині також) стартував новий навчальний рік. Хтось із дітей пішов у перший клас, хтось перейшов у нову школу, хтось приїхав додому з-за кордону, багатьом доводиться знов звикати до офлайн-навчання... І всім їм потрібен час та зусилля, щоб втягнутися у шкільний режим.

ПИТАННЯ РОЗМІНУВАННЯ – ЦЕ ПИТАННЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ: ТЕЗИ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ КОНГРЕСУ

  Серед питань, які порушували мешканці громад в рамках Розширеного засідання Президії Конгресу, йшлося про необхідність залучення додаткових підрозділів з розмінування території області та надання додаткової спецтехніки. З відповідним зверненням виступили представники села Твердомедове Великоолександрівської селищної територіальна громада, 98% території якої – сільськогосподарські землі. Рівень розмінування складає 5%. Питання розмінування – це питання відновлення економіки.

ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ АНДРІЯ ЄРМАКАУ

      У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.