Про реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази

  Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Головне управління надають (безпекова ситуація дозволяє) адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС (портал «ДІЯ») так і у паперовому вигляді.

До Дня партизанської слави

  Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять народних месників Другої світової війни.

Тренінг для працівників соціальної сфери

        У рамках проєкту Громадською організацією «НУО «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» виконавчим партнером Дитячого фонду ООН (UNICEF) у рамках реалізації крос-секторального проекту ЮНІСЕФ «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Житомирській області для забезпечення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні» 15 вересня 2023 року відбувся тренінг для працівників соціальної сфери з метою покращення механізму міждисциплінарної, міжвідомчої взаємодії під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, під час виявлення, розгляду звернень та повідомлень про таких дітей, забезпечення їх безпеки, а також надання необхідної допомоги з урахуванням потреб.

Державна програма підтримки індивідуальних сільських забудовників «Власний дім»

  З 1998 року в Житомирській області діє державна програма підтримки індивідуальних сільських забудовників «Власний дім» (далі - Програма) на виконання Указу Президента України від 27.03.1998 № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

Можливості для підприємців !

          На замовлення програми EU4Business, ГО "Вдоскональ себе" протягом вересня та жовтня 2023 року проводитиме низку корисних тренінгів:

На Житомирщині стартує новий проєкт “Спроможний бізнес - спроможна країна”

     На замовлення програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини ГО “Вдоскональ себе” імплементує новий проєкт “Спроможний бізнес - спроможна громада”. Для представників малого та середнього бізнесу проведуть тренінги з публічних закупівель, проєктного менеджменту та особливостей роботи з реєстраторами розрахункових операцій (РРО). Це унікальна можливість безкоштовно отримати цінні знання для розвитку та вдосконалення власної справи. ГО “Вдоскональ себе” запрошує до реєстрації на тренінги.

Практикум: "Положення про Ради ВПО: законодавчі аспекти та можливості для громад"

19.09.2023 року працівниками відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради взято участь у практикумі: «Положення про Ради ВПО: законодавчі аспекти та можливості для громад».