На території Брусилівської селищної ради перевірять оселі, власники яких взяли за програмою "Прихисток" на безоплатне проживання переселенців

     На території Брусилівської селищної ради зареєстровано більше 6 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Близько 100 із них живуть в родинах брусилівчан безоплатно за програмою «Прихисток».

МІСЦЕВА ПІДТРИМКА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

       Брусилівською селищною радою була прийнята «Комплексна програма соціального захисту населення Брусилівської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки», відповідно до якої визначено механізм нарахування пільг  на оплату житлово-комунальних послуг членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України – мешканців  Брусилівської селищної територіальної громади, в межах норм, передбачених чинним законодавством.

У Житомирі проведуть навчання для бізнесу щодо роботи в системі закупівель ProZorro за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини

  Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу Житомира та області на тренінг щодо роботи в системі публічних закупівель ProZorro. Навчання будуть офлайн у Житомирі 28-29 жовтня у рамках проєкту «Спроможний бізнес – спроможна країна»  за підтримки EU4Business.

Виставка-конкурс «Нове життя старим речам»

  20 жовтня 2023 року в Брусилівській селищній територіальній громаді серед учнів закладів загальної середньої освіти пройшла виставка-конкурс «Нове життя старим речам».

Засідання Координаційної ради

 18 жовтня 2023 року відбулось засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади.                                                                                                       

"Спортивні ігри 2023-2024" серед школярів закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної територіальної громади

  19 жовтня 2023 року на футбольному полі Брусилівської ДЮСШ після тривалої перерви було розпочато проведення "Спортивних ігор 2023-2024" серед школярів закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної територіальної громади.

Служба у справах дітей Брусилівської селищної ради інформує про поширення фейку щодо статусу «дитина війни»

  Останнім часом мережею інтернет ширяться новини, дописи, відеоролики з «гучними» заголовками: «Уряд ухвалив статус «дитина війни»! Поспішайте оформити виплати!» тощо. 

Дякуємо учасникам фотовиставки «Брусилівщина - частинка України»

  З 29 вересня 2023 року в селищному будинку культури відбулася фотовиставка «Брусилівщина - частинка України», яка була присвячена Дню захисників та захисниць України. В виставці взяли участь жителі Брусилівської громади. Ми щиро дякуємо всім талановитим учасникам за представлені світлини. Особливо хотілося б відмітити роботи Тетяни Шевчик з Бикова під назвою «Ми б’ємося за те, чому нема ціни в усьому світі, - за Батьківщину», Павлу Шапкову з Осівець «Я так хочу додому», Яні Павленко з Високого «Українське сонце зійде, дорого заплачено, ми їх не пробачимо" та Людмилі Кушнір з Брусилова "Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину".