ЯК ЗБЕРЕГТИ ЗІР: 10 ПРОСТИХ ПОРАД

12 жовтня – Всесвітній день зору. Він проводиться під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я  (ВООЗ)  щорічно у другий четвер жовтня  для залучення глобальної уваги до проблем сліпоти, порушення зору і реабілітації людей з порушенням зору.

«Точка ментального здоров’я» у Брусилівській громаді

 З нагоди відзначення Всесвітнього дня психічного здоров’я на території Брусилівської територіальної громади відбувся захід «Точка ментального здоров’я». До заходу долучилися старости та працівники соціальної сфери сіл Брусилівської громади.

Чемпіонат України з водного туризму

 5-8 жовтня 2023 року на річці Південний Буг на Вінничині,  команда Житомирської область взяла участь у Чемпіонаті України з водного туризму.  У нашу збірну увійшли вихованці гуртка спортивного туризму з Брусилівської селищної ТГ: Бурдужа Іванн Мартиненко Андрій Войно Олексій Хоцінський Тимофій Білоус Володимир Жиліна Рената Кошолап Владислава Тренер - Заєць Андрій Миколайович.  За результатами, наш екіпаж катамарану «четвірка» (спортсмени Бурдужа Іванна, Наумович Євген, Беленок Максим, Мартиненко Андрій) зайняв I місце у слаломі, II місце у ралі і шосте - на дистанції «Спринт».  У загальному заліку за сумою трьох дистанцій екіпаж виборов ІІІ місце.  ІІ місце посів екіпаж катамарану «двійка» (спортсмени – Войно Олексій, Хоцінський Тимофій). Результати на дистанціях : I місце в слаломі, II місця – в ралі і спринті.  Ці екіпажі виконали І спортивний розряд.  Вітаємо наших спортсменів із успішними виступами!

ДЕ МОЖНА ЗАРАЗИТИСЯ КОРОМ?

  Кір — це одне з найзаразніших захворювань, відомих у світі. Вірус кору швидко передається від хворої людини повітряно-крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря при чханні, кашлі або просто розмові хворого. Цей вірус може жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення.

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ – ФІЗИЧНИХ ОСІБ, ПЛАТНИКІВ МІНІМАЛЬНОГО ПОДАТКОВОГО ЗОБОВЯЗАННЯ

        Брусилівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

Відбулось  сімдесят друге  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

04 жовтня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесят друге  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.