Фото без опису

06 березня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  вісімдесят перше чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 61 питання.        

                                                          

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Брусилівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки за звітний період 2023 року.
  2. Про виконання Програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки за звітний період 2023 року.
  3. Про виконання заходів щодо здійснення контролю за збереженням, утриманням  та проведенням просвітницької роботи серед населення  щодо наявних пам’яток історії, культури та монументального мистецтва місцевого значення за звітний період 2023 року та затвердження заходів на 2024 рік.
  4. Про заходи щодо здійснення контролю за дотриманням земельного законодавства, використанням та охороною земель на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  5. Про виконання заходів з покращення фінансово-господарської  діяльності комунальних підприємств, що надають послуги з водопостачання на території  населених  пунктів   Брусилівської селищної територіальної громади за звітний період 2023 року.  
  6. Про проведення аналізу щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства в частині  поданих електронних декларацій посадовими особами селищної ради за 2021, 2022 роки.
  7. Про затвердження   плану  заходів   на  території  населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади з нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби за права жінок та миру. 
  8. Про затвердження  плану заходів  з нагоди відзначення на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади 210-ї  річниці від дня народження  Тараса Шевченка
  9. Про  призначення уповноважених осіб за ведення списків осіб, які мають право на майновий пай, оформлення та видачу свідоцтв про право власності на майновий пай.
  10. Про призначення відповідальних осіб за ведення військового обліку та дублера.
  11. Про уповноваження старост Брусилівської селищної ради на вчинення нотаріальних дій.
  12. Про  призначення уповноважених  осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  13. Про затвердження планів роботи старост Брусилівської селищної ради на І півріччя 2024 року.
  14. Про затвердження графіку роботи старост Брусилівської селищної ради.
  15. Про затвердження графіку особистого прийому громадян старостами Брусилівської селищної ради.
  16. Про внесення змін до складу комісії з житлових питань при виконавчому комітеті селищної ради.
  17. Про внесення змін до складу адміністративної комісії  при виконавчому комітеті селищної ради.
  18. Про внесення змін до складу Мультидисциплінарної  команди з надання соціальних послуг.
  19. Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії   торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  20. Про внесення змін  до  складу комісії  щодо  розгляду  заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради.
  21. Про внесення змін до складу комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті селищної ради.
  22. Про внесення змін до Переліку спеціалізованих служб цивільного захисту Брусилівської селищної територіальної громади.
  23.  Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) військовослужбовця для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  24. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  25. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  26. Про взяття на соціальний квартирний облік  гр. Худашова П.І.
  27. Про передачу гр. Сеньку О.В. у власність житлового будинку розташованого за адресою: с. Нові Озеряни, вул. Центральна, 100.
  28. Про передачу житлового приміщення соціального призначення, що перебуває в комунальній власності  селищної ради в користування на умовах договору найму гр. Худашову Петру Івановичу.
  29. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків опікуна гр. Лисенко Клавдією Миколаївною щодо гр. Балахньова Веніаміна Миколайовича.
  30. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків піклувальника гр. Ніщуком Олександром Миколайовичем щодо гр. Ніщука Євгенія Миколайовича.
  31. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків піклувальникагр. Головнею Сергієм Анатолійовичемщодо обмежено дієздатної фізичної особи Головні Інни Віталіївни.
  32. Про  реєстрацію гр.  Кравченка С.М. помічником  дієздатній  фізичній  особі  Кравченко Н.Г., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  33. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків опікуна гр. Горватом Віктором Кареловичем щодо недієздатної фізичної особи Горват Наталії Григорівни.
  34. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Пилипонка, вул. 9 Травня, 14.
  35. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Романівка.
  36. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Дачна.
  37. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Огієнка, 5.
  38. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Огієнка.  
  39. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Пилипонка, вул. 9 Травня, 13.
  40. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Осівці, вул. Червона, 60.
  41. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Пилипонка, вул. 9 Травня, 7.
  42. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Нові Озеряни.
  43. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Романівка.
  44. Про присвоєння поштової адреси об’єкту  незавершеного будівництва розташованого за адресою: смт Брусилів,вул. Базарна.
  45. Про взяття на квартирний облік Леонченко Т.В.
  46. Про взяття на квартирний облік Мелашіч Н.М.
  47. Про взяття на квартирний облік Мелашіча О.В.
  48. Про зняття з обліку  гр. Кітаєва О.О., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  49. Про зняття з обліку  гр. Мисову А.В., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  50. Про зняття з обліку  гр. Новікова О.С., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  51. Про зняття з квартирного обліку  гр. Новікова О.С.
  52. Про взяття на облік  гр. Філімоненка С.С., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  53. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  54. Про взяття на квартирний облік гр. Філімоненка С.С.
  55. Про  внесення змін до Переліку закріплених територій з благоустрою населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  56. Про  затвердження  Стратегічного плану  діяльності Координаційної ради  з питань  внутрішньо переміщених осіб  при виконавчому комітеті  селищної ради на 2024 – 2025 роки.
  57. Про розгляд заяви Хіменчук Н.В. щодо надання дозволу на вчинення правочину від імені неповнолітньої дитини.
  58. Про розгляд заяви Москалика В.В. щодо надання дозволу на вчинення правочину на ім’я малолітньої дитини.
  59. Про надання Чернязі А.О. статусу дитини – сироти.
  60. Про визначення способу участі батька Зацерковного В.Г. у вихованні малолітніх дітей.
  61. Про припинення піклування над дитиною-сиротою Вієру В.А.

 

 

                    Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради