Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України у Брусилові

   29 вересня 2023 року в селищному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України. Традиція вшановувати захисників Батьківщини зародилась ще у минулому столітті. Йде час випробувань, триває жорстока війна. І саме на наше покоління Провидіння Боже поклало відповідальний обов’язок встановити свої закони на своїй землі, бути її господарями і захисниками її свободи.  І українська культура проникнута також козацьким нескореним національним духом свободи і вольності.  Ми дякуємо всім небайдужим жителям нашої громади які прийняли участь у нашому заході. Починаючи з маленьких артистів і закінчуючи професійними аматорами сцени. Великі слова подяки всім учасникам , глядачам, а найбільші слова подяки сьогодні — всім Героям сучасності, захисникам, які мужньо захищають кордони України. Слава Україні! Героям слава!

 Проєкт Рада Європи: громадська участь працює над оновленням Статуту Брусилівської територіальної громади Брусилівська селищна рада

 Проєкт Рада Європи: громадська участь працює над оновленням Статуту Брусилівської територіальної громади Брусилівська селищна рада.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У МОРОЗІВЦІ

    30 вересня у Морозівському сільському будинку культури відбувся благодійний концерт до Дня захисника та захисниці України за участі жіночого колективу «Полісяночка», школярів Морозівськоі гімназії та Ольги Скуратівської. Дякуючи нашим учасникам та небайдужим жителям Морозівки було зібрано 10 740 грн. Кошти будуть передані на потреби ЗСУ. Щиро дякуємо всім хто долучився.

Ми пишаємося вами. Так тримати!

     28-30 вересня 2023 року на околиці Радомишльської територіальної громади пройшла відкрита першість зі спортивного (пішохідного) туризму «меморіал памʼяті Антона Ніколаєва».      У змаганнях взяло участь 11 команд: 7 (2 клас) та 4 (3 клас). Брусилівська ДЮСШ була представлена в обох категоріях складності: «Брусилів 1» (3 клас дистанції) у складі: Мартиненко Андрій, Войно Олексій, Хоцінський Тимофій, Жиліна Рєната; «Брусилів 2» (2 клас дистанції): Білоус Володимир, Іванчук Наталія, Бурдужа Іванна, Кошолап Владислава, Мельник Ірина. Команда «Брусилів 1» (3 клас) здобула 3 місце на дистанції «особисто- командна смуга перешкод». Хоцінський Тимофій зайняв 2 місце серед хлопців. На дистанції «командна смуга перешкод» Брусилів 1 зайняла 3 місце. У загальнокомандному заліку - ІІІ місце.        Команда «Брусилів 2» (2 клас) здобула 1 місце на дистанції «особисто- командна смуга перешкод». Кошолап Владислава зайняла 1 місце, Бурдужа Іванна 3 місце серед дівчат. На дистанції «командна смуга перешкод» «Брусилів 2» здобули 1 місце. У загально-командному заліку команда «Брусилів 2» зайняла І місце. Вихованці Брусилівської ДЮСШ показали високий рівень майстерності та привезли багато нагород: кубки, грамоти, медалі та туристичні подарунки. Ми пишаємося вами. Так тримати!

Осіннє свято у Хомутці 

 30 вересня у Хомутецькому сільському будинку культури відбулося свято присвячене Покрові Пресвятої Богородиці та Дню українського козацтва. На святі були присутні  маленькі наші відвідувачі з батьками і дітки старших класів. Провели костюмовану виставу " Плете Осінь килим з листя". Осінь розповіла про історію козаків і про те як Божа Матір накрила їх своїм покровом. На згадку про  козаків, пов'язали кожному присутньому на заході блакитно-жовті та червоно-чорні браслети- обереги, які виготовили дітки.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ

До Дня захисників та захисниць України у всіх населених пунктах громади покладено квіти до могил загиблих воїнів.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

Вічна пам'ять і шана захисникам, які загинули за волю і незалежність України. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ.

Зустріч з благодійниками «КАРІТАС-ЖИТОМИР»

  Початок цього навчального року знову складний, адже відбуватиметься в умовах війни. Для когось навчальний рік розпочнеться за шкільними партами, для  когось - в дистанційному форматі. В Брусилівській територіальній громаді учні розпочали навчання за шкільними партами.

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

            Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!              Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.              Цей день ‒ символ єдності поколінь, чудова можливість висловити слова вдячності батькам, ветеранам війни та праці, пенсіонерам за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту та мудрість.              Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними громадянами свого рідного краю.              Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 26 вересня 2023 року № 11.1.3-21/20694 та інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 25 вересня 2023 року № 2023.6455-fup 12, стосовно виявлення Bacillus cereus в соусах з Нідерландів (виробник: Lekkerkerker Food, Netherlands) до України (отримувач: «ЯН ДЖЕНЕРАЛ ПРОДАКТС УКРАЇНА», проспект Повітрофлотський 66, м. Київ, 03151).