У співпраці з ГО «Українська ліга паліативної та хоспісної допомоги»

    Війна, що триває в Україні ось уже 568 день, дуже вплинула на людей з тяжкими недугами, невиліковними хворобами. Їхні переживання, їхні проблеми, по суті, подвоїлись. І допомогти таким хворим зобов’язані не тільки медичні, а й соціальні працівники. Відрадно, що цю проблему жителям Брусилівської селищної територіальної громади допомагає вирішувати  ГО «Українська ліга паліативної та хоспісної допомоги».  Так 7 квітня 2023 року було підписано Меморандум між Брусилівською селищною радою  та ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги» про початок  проєкту під назвою: «Допомога вразливим групам населення. Створення медико-соціальних інституцій», що фінансується та реалізується за підтримки ULEAD з Європою, Німецького Товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ.

#ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: БІЗНЕС ОБЛАСТІ СПЛАТИВ 883 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ЄДИНОГО ПОДАТКУ

     За інформацією ГУ ДПС у Житомирській області, суб’єкти господарювання Житомирщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, упродовж січня-серпня поточного року сплатили до місцевих бюджетів області 883,0 млн гривень єдиного податку.

До уваги внутрішньо переміщених осіб

     Внутрішньо переміщені особи, які прибули до Брусилівської селищної територіальної громади, зареєстровані та проживають тут з 01.03.2023 року, можуть отримати гуманітарну допомогу, а саме: продуктові набори (6 кг- 4 кг крупи, один літр олії, дві банки м’ясної тушонки) за адресою: м. Житомир, вул.Кафедральна, 5, А, офіс 107. При собі мати паспорт, довідку ВПО, ідентифікаційний код. Надавач допомоги - БО «БФ «Червона калина Полісся». Дні видачі: понеділок-п’ятниця з 10 до 12 години.

4 РОКИ. ПІДСУМКИ. БУДІВНИЦТВО

       Повномасштабна війна, призупинила багато масштабних проєктів, які були спрямовані на модернізацію соціальної інфраструктури в громадах області.

Маленькі олімпійці

  Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у дошкільнят потребу в постійній руховій активності та з метою розвитку олімпійського руху  в Україні, популяризації здорового способу життя в закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної територіальної  громади з 4 вересня по 8 вересня  проходив Олімпійський тиждень.