Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з прекрасних свят – свято жінок.

 8 березня у Брусилівському селищному будинку культури пройшов концерт присвячений Міжнародному дню боротьби за права жінок та миру. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Брусилівський селищний голова Володимир Габенець.

   Цього дня на сцені лунали пісні у виконанні Валентина Коваля, Скуратівської  та інших солістів. Чудовим був виступ квартету  «4G», який подарував феєричну пісню і гарний настрій усім жінкам. Глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм, а найголовніше миру всім нам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису