19 лютого КУ "Брусилівський ІРЦ" разом із закладами освіти Брусилівської громади розпочав впровадження нового, молодіжного, сучасного проєкту для дітей - шкільний громадський бюджет (ШГБ) "UChange SPB: Школа мрії". Цей проект є пілотним для ІРЦ, тому що ми є першими, хто залучив саме дітей з ООП для створення своїх проєктів та втілення своїх мрій та ідей в життя.

 ШГБ проводиться за методикою Ради Європи CivicLab в рамках менторської підтримки проектом "Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь в умовах війни та післявоєнний період".

 1 березня відбувся перший із трьох тренінгів, під час якого у форматі захопливої інтерактивної гри учасники дізналися про шкільний громадський бюджет, організацію та кожен із етапів на весь процес ШГБ в цілому, а майбутні автори проєктів вчилися будувати школу своєї мрії ( в нашому випадку- ІРЦ своєї мрії), брати участь у ШГБ та перетворювати власні ідеї на круті проєкти, що дозволяє розвивати впливову, активну молодь нашої громади.

 Менторська підтримка: національні експерти Ради Європи Олексій Коваленко, Олеся Архипська та тренера ГО "Форум розвитку громадянського суспільства" Людмила Гончаренко.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису