Зустріч із чотирилапими друзями

Зустріч із чотирилапими друзями

   Нещодавно в актовому залі Брусилівської селищної ради відбулась зустріч за сприяння БФ «Українська команда» волонтерський штаб Житомирщини дітей громади з чотирилапими друзями. Кінолог розповіла дітям про особливості роботи зі службовими собаками: Полею, Бентлі та Вандою. Вони виконували різні команди та веселили присутніх. Собаки  спеціалізуються на розшуку людей, допомагають, як в пошуку дорослих правопорушників так і дітлахів, які покинули свою домівку.

День толерантності  в закладах дошкільної освіти

День толерантності  в закладах дошкільної освіти

  16 листопада  у  закладах дошкільної освіти Брусилівської громади було проведено День толерантності. З метою виховання дружніх відносин між дітьми та розвитку в них  почуття емпатії, терпіння, доброти, поваги в усіх вікових груп проведено тематичні заняття,  створена емблема толерантності, зібрана тематична квітка, яка символізує добро, любов та дружбу.

 Як часто ви робите щось приємне й хороше для себе?

 Як часто ви робите щось приємне й хороше для себе?

  Як часто ви робите щось приємне й хороше для себе?   Поринаючи у роботу й домашні клопоти, ми повсякчас забуваємо приділити час своїм потребам — записатися до лікаря, відпочити, провести час з дорогими людьми. Проте це і є основою нашого здоров’я та гарного самопочуття.   Саме тому ми раді оголосити про старт інформаційної кампанії «Час на себе», яка покликана поліпшити здоров'я українців.   У межах кампанії ми будемо: - ділитися корисною інформацією та рекомендаціями, які допоможуть зробити ваш шлях до здорового способу життя приємним і легким; - організовувати навчальні та оздоровчі події у громаді; - допомагати впроваджувати корисні звички через спеціальний чат-бот.   Кампанія впроваджується консалтинговою агенцією One Health у межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконується організацією Пакт та фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Тренінг для учнів 1-4 класів Приворотської гімназії

Тренінг для учнів 1-4 класів Приворотської гімназії

У рамках співпраці з відділом освіти та спорту Брусилівської селищної ради та педагогічним колективом Приворотської гімназії практичний психолог служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Світлана Кошин провела 14.11.2023 року тренінг «Вчимося бути толерантними» для учнів 1-4 класів.

Бізнес-візит для підприємців

Бізнес-візит для підприємців

  Запрошуємо підприємців на навчально-консультаційний бізнес-візит до підприємтсв Бердичева, який відбудеться  листопада 2023 року.  Учасники візиту відвідають успішні підприємства в регіоні: Must Have - виробництво одягу.MustHave це український бренд заснований в 2010 році. Бренд став першим українським масмаркетом. Від базового одягу до вишуканих елементів, асортимент MustHave покликаний задовольнити всі потреби сучасного жіночого гардероба.

Засоби технічної реабілітації для потребуючих осіб

Засоби технічної реабілітації для потребуючих осіб

   В Брусилівській громаді налічується 1170 одиноких та одинокопроживаючих  непрацездатних осіб похилого віку, а в їх числі 52 особи, які потребують паліативного догляду. Це саме та категорія жителів нашої громади, які  потребують і засобів технічної реабілітації. З цією метою за сприяння депутата Житомирської районної ради Юлії Слобожан КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради налагодила співпрацю з Громадською організацією «Молодь з місією Луцьк». Як результат, нещодавно ця  організація надала засоби технічної реабілітації, а саме: роллатори. Ними вже забезпечено 10 осіб, що посприяло поліпшенню їх пересування не тільки в межах будинку, а й поза ним. Такий вид допомоги є особливо важливим в умовах воєнного часу для  людей з інвалідністю та інших  маломобільних груп населення.