Плекаємо своє

   «Мінфін» спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard запускає проєкт підтримки бізнесу в Україні з загальним фондом 1 000 000 грн: 4 гранти по 250 000 грн

До уваги внутрішньо переміщених осіб

  Благодійна організація «БФ «Червона калина Полісся» надає благодійну допомогу у вигляді продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб.

Шановні жителі територіальної громади!

   Листопад  - час прибирання опалого листя, на яке дуже багата осінь. Брусилівська селищна рада звертається до  підприємств, громадян, громадських організацій долучитись до проведення Благоустрою території населених пунктів селищної ради на своїх ділянках із дотриманням санітарних вимог, відповідно до Правил Благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної ради від 21.04.2021 року №278.   

Профілактичні бесіди з попередження  протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки

В рамках «Тижня безпеки» службою у справах дітей Брусилівської селищної ради спільно з працівниками сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції №2 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області, була проведена зустріч з учнями Водотиївської гімназії Брусилівської селищної ради,  під час якої проведено профілактичні бесіди з попередження  протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Спеціалісти розповіли дітям про види правопорушень, які часто трапляються в шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, про права та обов’язки учнів і їх батьків. Акцент в бесіді було зроблено на відповідальності батьків та дітей за скоєні правопорушення.