ПАТ Житомиргаз гостро потребує працівників на посади контролерів  газового господарства та слюсарів з ремонту та експлуатації газового устаткування на Брусилівську дільницю. Тому начальник дільниці Мамчур П. В. на ярмарці вакансій, 18.04.2019 року, у Брусилівській районній філії Житомирського обласного центру зайнятості, знайомив шукаючих роботу з умовами праці та вимогами до працівників, режимом роботи, оплатою праці. Підприємство пропонує заробітну плату в залежності від виконаної роботи, але не менше встановленого мінімуму законодавством (від 4173 грн. до 8000грн. і вище), нормований робочий день, повний соціальний пакет. Також підприємство проводить попередній підбір претендентів на вакансію майстра з обліку. Основні вимоги: освіта від молодшого спеціаліста до магістра бухгалтерського, економічного чи технічного напрямку, готовність навчатись тощо.

          За більш детальною інформацією по вакансіях звертатись за адресою: смт. Брусилів, вул. Лермонтова, 6, Брусилівська дільниця газового господарства,  або до фахівців Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ.

         У заході взяли участь 15 безробітних, четверо зацікавились пропозицією роботи та згодились пройти співбесіду у роботодавця.

Фото без опису

Фото без опису

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації