Фото без описуВідповідно до листа Міністерства молоді та спорту України (вих.№2623/3.2 від 08.04.2019 р.) щодо проведення заходів в межах Європейського тижня молоді управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту облджержадміністрації інформує, що Мінмолодьспорт у період з 29 квітня по 12 травня 2019 року ініціює проведення низки заходів для молоді в усіх регіонах України, зокрема, проведення у соціальній мережі Інтернет флешмобу на тему «Демократія і я». Європейська Комісія у співпраці з Європейським Парламентом організовує Європейський молодіжний тиждень, який спрямований на відзначення та пропагування молодіжної діяльності шляхом проведення заходів у всіх країнах, надаючи молодим людям можливість долучитися до політики Європейського Союзу.

   Також, Рада Європи, яка визначає значимість демократичних засад на місцевому та регіональному рівнях, 05 травня 2019 року святкуватиме 70 річницю з дня створення організації.

   Враховуючи вищезазначене, просимо долучитися до флешмобу шляхом проведення з 29.04.2019 року по 10.05.2019 року за участі бібліотек та будинків культури одного з варіантів флешмобу L-мобу (довгий моб або «лонг-моб»). Тобто, учасники акції (моббери) популяризують в будь-якому зручному місці, в будь-який час, будь-яким чином створені постери з написом: «Я є народ, який є владою, створеною для народу!».

    Проведення акції обов’язково фіксується на відео, на Ваш розсуд можливо знімати певні кадри, експериментувати з монтажем, чергувати короткі й довгі плани, інше. Вказане відео поєднується із висловами про Україну майбутнього (Україна у 2030 році), створюється короткий відеоролик із застосуванням хештегів #ДемократіЯ #EYW #70youthCoE, та поширення їх у соціальній мережі Інтернет, а саме Еасеbоок/Instagram/YouTube.

   Також просимо надіслати відеоролики на електронну адресу служби у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради (ccdsm@ukr.net), для подальшого інформування управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту.

 

 

 

Начальник служби у справах дітей,

сім’ї та молоді селищної ради                                                                           Л.МЕЛЬНИК