Оголошується  конкурс на передачу в оренду нежитлового приміщення

   Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – нежитлового приміщення, яке знаходиться на балансі Брусилівської селищної ради  площею 51,9 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська область, Брусилівський район, с.Карабачин, вул.Центральна,12-б, для розміщення об’єкту торгівлі.

 Управління Державної казначейської служби України у Брусилівському районі Житомирської області повідомляє.

    З  05.08.2019  набрала чинності постанова Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 «Про затвердження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» (далі – Постанова №162).

Проведення осінньої кампанії із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

        Брусилівське РУ ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до Розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України № 70 від 28 серпня 2019 р. на території Житомирської області планується проведення осінньої кампанії із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.                                               

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі по вул. Митрополита Іларіона, 39-А  в смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області        Детальний план території земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі по вул. Митрополита Іларіона, 39-А  в смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області розроблено на підставі Рішення 24 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради від 14.11.2018 року  №764.

Відбудуться громадські слухання з питання щодо створення на Карабачинському водосховищі об'єкта природно-заповідного фонду

Відповідно до розпорядження Брусилівського селищного голови   від 22.07.2019 № 112 , враховуючи звернення членів громади з ініціативою щодо проведення громадських слухань

До уваги вступників

        У 2019 році Національна академія статистики, обліку та аудиту здійснюватиме набір на 2019/20 навчальний рік на денну та заочну форми навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавр за спеціальностями «Економіка» (спеціалізації «Економічна кібернетика», «Прикладна статистика аналітика»), «Облік і оподаткування» (спеціалізація «Облік, аудит і оподаткування»), «Фінанси, банківська справа і страхування» та «Менеджмент» (спеціалізація «Міжнародний менеджмент»). НАСОА здійснює набір також на навчання студентів на перший курс денної форми за рахунок бюджетного замовлення та коштів юридичних і фізичних осіб.                     Інформація щодо Національної академії статистики, обліку та аудиту            http://ukrstat.gov.ua/Noviny/new2017/zmist/25%2005%20NASOA%20UKR.mp4           та умов вступу до неї на навчання за бюджетні кошти                 http://nasoa.edu.ua/abituriyentovi/.