Про скликання тридцять четвертої сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати тридцять четверту сесію селищної ради 7 скликання   17 липня    2019 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди частини  приміщення ЦНАП

     Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частину  приміщення ЦНАП, яке знаходиться на балансі Брусилівської селищної ради  площею 19,7 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська область, Брусилівський район, смт.Брусилів, вул.Лермонтова,7, для розміщення телекомунікаційного обладнання.

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди частини нежитлового приміщення

   Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частину нежитлового приміщення, яка знаходиться на балансі Брусилівської селищної ради  площею 84,66 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська область, Брусилівський район, с.Пилипонка, вул.9 Травня,3а, для виробничих потреб.

У В А Г А !  Конкурс з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування у смт. Брусилів

Керуючись ст. 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» виконавчий комітет Брусилівської селищної ради оголошує конкурс з  перевезення пасажирів  на міському автобусному маршруті загального користування у смт Брусилів, що не виходить за межі селища. Найменування організатора: виконавчий комітет Брусилівської селищної ради.

Здається в оренду частина приміщення котельні за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, с.Морозівка, вул.Миру,3, для розміщення обладнання базової станції систем стільникового зв’язку.

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частини  приміщення котельні, яка знаходиться на балансі Відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради, площею 20,00 кв.м., що розміщений за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, с.Морозівка, вул.Миру,3, для розміщення обладнання базової станції систем стільникового зв’язку.