«До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва!

    Оголошується конкурс бізнес-проектів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації  бізнес-проектів (далі - Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 18.12.2018 № 1293 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік» у редакції рішення обласної ради від 01.08.2019 № 1538 «Про внесення змін у рішення обласної ради від 18.12.2018 № 1293 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік» (додаток 7).

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – розроблення генерального плану смт. Брусилів, Брусилівського району Житомирської області

    Відповідно статті 17, 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Брусилівська селищна рада повідомляє про початок розроблення містобудівної документації – генерального плану смт. Брусилів, Брусилівського району Житомирської області. Підстава для розроблення: рішення Брусилівської селищної ради від 27 березня 2017 року № 90 «Про розробку (коригування) генеральних планів населених пунктів селищної ради з одночасним встановленням (зміною) меж населених  пунктів».

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

   Брусилівська  селищна рада повідомляє, що рішенням 37 сесії 7 скликання селищної ради від 23.10.2019р. «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу, у новій редакції» затверджено перелік об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ПРОВЕСТИ КОНКУРСИ НА ПЕРЕДАЧУ В КОРИСТУВАННЯ НА УМОВАХ ДОГОВОРУ ОРЕНДИ ІНДИВІДУАЛЬНО ВИЗНАЧЕНОГО (НЕРУХОМОГО) МАЙНА

   Брусилівська  селищна рада повідомляє, що рішенням 37 сесії 7 скликання селищної ради від 23.10.2019р. «Про оголошення про намір провести конкурси на передачу в користування на умовах договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна» вирішено оголосити  про намір провести конкурси на передачу в користування на умовах договору оренди індивідуально визначеного(нерухомого) майна:

До уваги зацікавлених бізнес-кіл та підприємств ОТГ !!!!!

   Інформуємо, Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (СБРР), в рамках ініціативи СС EU4Business, запрошує українські малі та середні підприємства, що працюють в галузі сільського господарства та виробництва продуктів харчування, до участі у практикумі “ABSORB ТУРЕЧЧИНА".Торгові можливості на ринку Туреччини для агросектору та виробників продуктів харчування”, який відбудеться ЗО жовтня 2019 року, 15.00-18.00 у Києві, за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України.

До уваги зацікавлених бізнес-кіл та підприємств ОТГ !!!!!!

   Інформуємо, в період з 12 по 15 листопада цього року в м. Мінськ Республіки Білорусь відбуватиметься XXV Міжнародна спеціалізована виставка-ярмарок «ГІРОДЕКСПО-2019», яка є найбільшим профільним заходом виробників продовольчих товарів в Республіці Білорусь.

Запрошуємо на мітинг

04 жовтня  2019 року  о 10.00 год.  відбудеться молебень, біля пам'ятного знака загиблим синам і дочкам України.  День жалоби за загиблими мешканцями територіальної громади Брусилівської селищної ради, що загинули під час проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил України, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.