На святі у Пирогові

       На святі у Пирогові

    В національному музеї народної архітектури та побуту України у Пирогові проходило свято Дня родових помість та екопоселень  України. Організатором свята стала громадська організація «Київське національне об’єднання родових помість». В числі організаторів свята  була сім’я Решти з Яструбеньки, що займаються гончарним ремеслом і популяризують  здоровий спосіб життя та національні промисли України. 

                                                                         Оголошення

          Оголошення

Управління праці та соціального населення Брусилівської райдержадміністрації повідомляє, що виплати отримувачам частини невикористаної суми субсидій (монетизація) продовжено до 1 листопада 2017 року. Звертаємося з проханням до виконуючих обов’язки старост та уповноважених осіб сіл повідомити громадян щодо продовження приймання заяв на компенсацію виплат.

Рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в Водотиївській ЗОШ І-ІІІ ступеня

Рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в Водотиївській ЗОШ І-ІІІ ступеня

Головним завданням акції стало ознайомлення школярів та дорослих з основним правилам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпечної життєдіяльності населення, популяризація професії рятувальника. Захід  став для школярів цікавим наглядним уроком, на якому вони ознайомилися із діяльністю пожежно-рятувальної служби і  зрозуміли, якими важливим є правила безпеки життєдіяльності та заходи безпеки у повсякденному житті.

Директор Житомирського обласного центру зайнятості  з робочим візитом відвідала Брусилівський район

Директор Житомирського обласного центру зайнятості  з робочим візитом відвідала Брусилівський район

   Директор Житомирського обласного центру зайнятості  Корінна Галина Віталіївна з робочим візитом відвідала Брусилівський район. Відбулася зустріч з головою Брусилівської громади Габенцем Володимиром  Васильович та колективом Брусилівського районного центру зайнятості.

Оздоровлення триває

Оздоровлення триває

Незважаючи на початок осені, перешкоди в погоді, в Брусилівській селищній раді триває оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

До уваги учасників АТО

До уваги учасників АТО

    З метою надання соціальної підтримки, соціальної допомоги учасникам  антитерористичної операції з  урахуванням визначених потреб в Комунальній установі «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради діє «Гаряча телефонна лінія».  При виникненні питань, які потребують негайного вирішення, втручання органів державної та виконавчої влади, підприємств, установ, організацій учасники антитерористичної операції можуть звернутися до фахівця із соціальної роботи 1 категорії  Кушніра Андрія Івановича за номером «Гарячої телефонної  лінії»  3-16-41.    

      Вперше в області

      Вперше в області

       Брусилівська селищна рада перша в Житомирській області започатковує інноваційну соціальну послугу «Патронат над дитиною». Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Ця послуга передбачена постановою Кабінету Міністрів України  16 березня 2017 року «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», де  затверджено Порядок створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя.

В здоровому тілі – здоровий дух

В здоровому тілі – здоровий дух

  Щорічно у другу суботу вересня  в Україні святкують День фізичної культури і спорту. Це дуже важливе свято для всієї країни, воно приурочене всім спортсменам, як професійним, так і простим любителям, які виходять вранці на пробіжку.

Запрошуємо юнаків та дівчат до занять спортом у Брусилівській ДЮСШ

Запрошуємо юнаків та дівчат до занять спортом у Брусилівській ДЮСШ

Розпочався новий навчальний рік. Для ефективного навчання потрібно багато енергії, сили, витривалості. Всі ці якості можна здобути, займаючись фізичною культурою та спортом. Над їх розвитком активно працює Брусилівська ДЮСШ. У 2017-2018 році розпочали свою роботу такі відділення спорту: легка атлетика, футбол, волейбол, пляжний волейбол, спортивне орієнтування. За сприяння народного депутата П.В. Дзюблика було закуплено спортивні тренажери, де вихованці ДЮСШ старшої вікової групи, можуть розвивати свої якості.