Фото без опису  Необхідність розв’язання проблем реабілітації учасників АТО нині є одним з найбільш значущих питань, якому приділяється значна увага.

Реабілітаційні послуги з психологічної реабілітації надаються учасникам антитерористичної операції в реабілітаційних установах.

    Перелік установ та додаткову інформацію про забезпечення психологічної чи іншої допомоги учасникам АТО можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення.

    Для одержання таких послуг треба звернутися до управлінні праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації (або фактичного місця проживання у випадку переселенців з тимчасово окупованої території чи зони АТО) та заповнити заяву. До заяви додається копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни або копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції.

    Після отримання від управлінні праці та соціального захисту населення направлення на реабілітацію (із зазначенням початку та закінчення терміну реабілітації), отримувач прибуває до реабілітаційної установи у строк, вказаний у направленні.

   Тому прохання до учасників АТО звертатися з даного питання до управлінні праці та соціального захисту населення.

 

 

В. Фещенко, начальник відділу соціально-трудових відносин

та кадрової роботи управління праці та

соціального захисту населення райдержаадміністрації