Фото без опису Обласна молодіжна творча спілка художників та мистецтвознавців у березні-квітні 2018 року проводить ХI обласний конкурс  дитячого малюнку “Кожному мила своя сторона”.

 

    Конкурс дитячого малюнку "Кожному мила своя сторона" проводиться з метою виявлення талановитої молоді на Житомирщині, виховання національно-патріотичних почуттів та любові до своєї Батьківщини. Конкурс підтримує програму держави, спрямовану на припинення еміграції та зосередження  трудової молоді на Україні.

 

   В період конкурсу учасники познайомляться з кращими митцями Житомирщини, побувають в майстернях художників, відвідають художні виставки, музеї. Передбачено, також, знайомство конкурсантів з навчальними закладами м. Житомира, що готують фахівців з художніх спеціальностей, адже сучасне суспільство відчуває  нестачу професійних спеціалістів художніх спеціальностей.
    Конкурс “Кожному мила своя сторона” буде сприяти популяризації справжнього сучасного мистецтва на селі, дасть поштовх для  розвитку  здібностей,  талантів  дітей, учнівської  молоді,  задоволення  їх інтересів, духовних запитів і потреб у інформаційному  визначенні.
      Положення про конкурс та заявка про участь у відділі культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради.

 

                                                                                         Васильєва О.В.
Фото без опису